| fllory a întrebat:

Buna lume! Ieri matusa mea mi-a propus sa incep o cariera in muzica populara cu ea...recunosc ca mie nu imi prea place acest gen de muzica ci as vrea o cariera in muzica usoara, gen pop. M-am gandit ca daca chestia asta cu muzica populara ar merge si dupa ea as putea sa imi creez o cariera in muzica usoara, ar fi o optiune mai mult decat utila.
Voi ce ziceti? Ce sa fac?

5 răspunsuri:
| crackster a răspuns:

Parerea mea e ca populara nu e deloc un gen muzical "de viitor", mai ales ca nu iti place...de ce sa incepi o cariera intr-un domeniu care nu te pasioneaza? Cat despre muzica usoara nu stiu ce sa zic... dar din cate stiu nu prea se mai cauta.

| LIN2010 a răspuns:

Salut''fllory'',daca ai voce si ureche muzicala,ceea ce asa pare,nu degeaba apare propunerea,poti linistita sa apuci pe linia muzicii populare,unde poti sa-ti cultivi talantul,sa te lansezi,sa-ti formezi fani si sa cochetezi si cu muzica usoara,poti avea succes cu ambele. Daca vrei un exemplu,adevarat, este ANDRA, care si-a inceput cariera cantand muzica populara, apoi usora, si acum are succes cu ambele genuri.Succes deplin.

| Corina300 a răspuns:

Buna! Ei bine in primul rand trebuie sa faci ce-ti place tie, pentru ca unde este pasiune rezultatele se vad evident. Si eu prefer muzica usoara si multi alti tineri, insa sa te lansezi in muzica nu este asa usor, trebuie sa ai un sprijin, un ajutor si sa te lanseze cineva deja cunoscut in aceasta meserie. Deexemplu concursuri gen M-a facut mama artist ar ajuta, pentru ca daca ai o voce buna si placi cuiva te poate ajuta si te poate lansa. In cazul asta o ai pe matusa ta, care te lanseaza si te ajuta sa devii cineva in muzica populara. Nu este asa rea nici muzica populara si sa stii ca la nunti, boteze, evenimente se castiga foarte bine din ea. Gandeste-te bine inainte sa actionezi, fii sigura ca asta iti doresti, lupta si vei reusi. Fundita?

| nicko a răspuns (pentru crackster):

Populara nu e de viitor,muzica usoara nu se mai cauta,muzica clasica e "plictisitoare", jazz-ul nu stiu ce mai are, manelele sunt de cocalari, lautaria de tigani si cea disco e comerciala.Ce sa cante atunci? Cantece de leagan?!?! Poate nu am inteles eu raspunsul si imi cer scuze si ca m-am bagat in seama dar in zilele de azi prea greu de multumit sunt unii.
Fllory, sa stii ca si muzica populara poate fi frumoasa.Am colege care canta la nunti ambele genuri.Insa daca tie nu iti place nu are rost. "crackster" are dreptate caci nu te poti lansa cu muzica populara in afara tarii dar poti cu piese internationale. Daca faci doar din pasiune alege doar ce iti place, daca vrei sa faci cariera gandeste-te si la dorintele publicului.Succes!

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Nimic nu te impiedica sa-ti implinesti visul, profitand de ajutorul matusii.Important e sa devii cunoscuta, chiar daca trebuie sa te afirmi cu genul matusii.Mult succes.