De ce nu-si face majoratul sambata sau in alta zi? Cu sau fara Paste, parca e anapoda sa il faci in zi lucratoare. Vezi si tu ce e mai important pentru tine: religia sau prietenia acelei fete.
Vinerea Mare nu e zi lucrătoare.
Eu m-aș duce.
Aparent eu, un om nereligios, știu ceva mai multe despre sărbătorile religioase decât tine (care te declari o persoană religioasă).
Ce știu? Știu că vinerea mare nu pică în fiecare an în aceeași zi. Deci să spui că Iisus Hristos a fost răstignit "în această zi" este o prostie pe mai multe niveluri. Despre celalte niveluri mă voi abține să vorbesc și mă rezum doar la această observație "calendaristică".
Du-te acolo unde ai tu chef. Nu-i lasa niciodata pe ceilalti sa-ti stabileasca tie ce sa faci si cum sa faci.
Nu traim doua vieti (una asa cum vor altii si a doua asa cum vrem noi). Avem doar o viața si singurul pacat e sa lasam pe altii sa ne-o conduca (acesta e cel mai mare pacat).
Gandeste-te ca Gizas a murit pentru pacatele tale, acum daca tu nu faci pacate.el ce sa creada, ca a murit degeaba? Deci fa pacate, du-te si distreaza-te(e un pacat foarte mare sa te distrezi)....vai de ***
Pai, te duci la prohod ziua, seara te duci la majorat si poti sa stai linistit pana la 12, cand o sa se faca 7 aprilie.
Iubeste-l si respecta-l pe Hristos, El si-a dat viata pentru noi ca noi sa obtinem mantuirea de la El.
Nu iti supara aproapele, exista intotdeauna o solutie in orice, o solutie prin care toata lumea este multumita, si nu il superi pe Dumnezeu.
Te duci nitel la slujba, sa nu te simti prost fata de Barbos, si apoi la majorat. dar vezi sa nu mirosi a tamaie cand ajungi acolo
Daca ai chef de mișto nu esti binevenit aici.
ZloteaIulian întreabă: