| AndreeaDeea210 a întrebat:

Bună prieteni. Nu mă criticați am o intrebare..Stiti ca vineri pe 6 aprilie este vinerea mare in care Iisus Hristos este răstignit..tocmai atunci am fost invitată la un majorat a unei prietene.M am gandit că nu pot să ma duc pentru ca este pacat ca eu să ma distrez stiind ca Dumnezeu s-a sacrificat in ziua aceea pentru noi.Voi ce parere aveti? Voi unde va ti fi dus..la prohod sau la majorat?

Răspuns Câştigător
| francut a răspuns:

De ce nu-si face majoratul sambata sau in alta zi? Cu sau fara Paste, parca e anapoda sa il faci in zi lucratoare. Vezi si tu ce e mai important pentru tine: religia sau prietenia acelei fete.

8 răspunsuri:
| Kogaion a răspuns:

Pai, te duci la prohod ziua, seara te duci la majorat si poti sa stai linistit pana la 12, cand o sa se faca 7 aprilie.

| Rorry a răspuns:

Te duci nitel la slujba, sa nu te simti prost fata de Barbos, si apoi la majorat. dar vezi sa nu mirosi a tamaie cand ajungi acolo happy

| PumpkinDoll a răspuns:

Gandeste-te ca Gizas a murit pentru pacatele tale, acum daca tu nu faci pacate.el ce sa creada, ca a murit degeaba? Deci fa pacate, du-te si distreaza-te(e un pacat foarte mare sa te distrezi)....vai de ***

| johnnny123 a răspuns:

Aparent eu, un om nereligios, știu ceva mai multe despre sărbătorile religioase decât tine (care te declari o persoană religioasă).

Ce știu? Știu că vinerea mare nu pică în fiecare an în aceeași zi. Deci să spui că Iisus Hristos a fost răstignit "în această zi" este o prostie pe mai multe niveluri. Despre celalte niveluri mă voi abține să vorbesc și mă rezum doar la această observație "calendaristică".

| AndreeaDeea210 explică (pentru Rorry):

Daca ai chef de mișto nu esti binevenit aici.

| alin131 a răspuns:

Iubeste-l si respecta-l pe Hristos, El si-a dat viata pentru noi ca noi sa obtinem mantuirea de la El.

Nu iti supara aproapele, exista intotdeauna o solutie in orice, o solutie prin care toata lumea este multumita, si nu il superi pe Dumnezeu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te acolo unde ai tu chef. Nu-i lasa niciodata pe ceilalti sa-ti stabileasca tie ce sa faci si cum sa faci.
Nu traim doua vieti (una asa cum vor altii si a doua asa cum vrem noi). Avem doar o viața si singurul pacat e sa lasam pe altii sa ne-o conduca (acesta e cel mai mare pacat).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru francut):

Vinerea Mare nu e zi lucrătoare.
Eu m-aș duce.