| iuly25 a întrebat:

se apropie sarbatorile si vreau si eu idei cum as putea sa fac decoratiuni. si mi am o rugaminte: va rog da-ti-mi idei cat mai deosebite! funda!

Răspuns Câştigător
| IoanapSG a răspuns:

Sti sa faci csara pisici? Asta este ca sa o pui pe gheamuri de Craciun. Acum o sa-ti spun cum se face, daca nu sti cum se face! Ia 3 foi creponate de 3 culori preferate si asa cum este ea rotunda si taie o felie nici prea late nici pre ne late din fiecare culoare si desfale si apoi cu groja le inpletesti le rotunjesti cum vrei tu cu mare, mare, mare grija, si dupa ce ai terminat capseazale la catpete si de craciun esti pregatita sa le pui pe geam! Eu ti-am dat doar o idee, dar nu uita sa nu te grabesti cind le faci puntru ca se rup foarte repede! Te pup si sper sa te ajute asta, daca imi mai vin idei pe care le-am facut si eu. Ouuu da daca vrei s-o pui in pomul de Craciun Fa cit mai multe dinacelea si apoi capseazale capetele cum ar fi sa fie lipite si fa un sir mare pentru ca sa il pui in bradul tau de C raciun! Paaa!

6 răspunsuri:
| bombonicavaiubeste a răspuns:

Dar ce sarabtoare este?

| iuly25 explică:

Sarbatoarea este craciunul...credeam k o sa se inteleaga de la sine

| iuly25 explică (pentru bombonicavaiubeste):

Craciun sf nicolae...revelion

| Kazimir a răspuns:

Spoieşte bradu cu spermă.

| IoanapSG a răspuns:

Sunt tot eu iti multumesc foarte mult pentru funda, dar mai ales ma bucur ca raspunsul te ajuta alta data cind mai intru pe TPU iti mai dau idei daca vrei. te pup.pa.

| IoanapSG a răspuns (pentru bombonicavaiubeste):

Craciunul.