| Rienmedire a întrebat:

Buna TPU! Am primit o cruce din lemn cu Iisus rastignit placat cu argint de la cineva din familie veche de peste 35 de ani, primita de la o familie la un botez, de unde credeteti ca provine? Din ce tara ma refer? Este cruce catolica dupa cum arata, posibil sa fie din lemn de maslin.
LINK PENTRU POZE : https://we.tl/t-2w0SF7j4ym

Răspuns Câştigător
| MadalinMirelMacovei a răspuns:

Este posibil ca crucea din lemn cu Iisus rastignit placată cu argint pe care ați primit-o să provină din Italia sau Spania, deoarece aceste două țări au o lungă tradiție în producția de cruci religioase. Lemnul de maslin ar fi o alegere potrivită pentru acest tip de cruce, deoarece este un material durabil și rezistent la uzură.

Este important să menționez că crucea este un simbol important în catolicism, iar crucea cu Iisus rastignit este una dintre cele mai importante simboluri ale catolicismului, reprezentând suferința și sacrificiul lui Iisus pentru păcatele oamenilor.

Este important sa menționăm că acestea sunt speculații și nu sunt sigur ca aceasta provine din Italia sau Spania, este important sa întrebați familia care a oferit aceasta si să cercetați mai multe despre istoria acestei cruci.

6 răspunsuri:
| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Nu ne putem da seama numai din informațiile astea. Mai bine pui o poză - o fotografie face cât 1000 de cuvinte.

| Rienmedire explică (pentru Niciunnumedeutilizator):

Da mi Facebook sa iti trimit, nu stiu cum sa pun poza…

| johnnny123 a răspuns:

Pe bune acum, după ce indiciu am putea să ghicim din ce țară provine o cruce?

În lumea asta sunt vreo 2.4 miliarde de creștini împrăștiați prin 180 de țări.

| Niciunnumedeutilizator a răspuns (pentru Rienmedire):

N-am așa ceva. Încarcă o poză pe imgbb și copiază link-ul, apoi postează-l aici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ierusalim.