| yutsa a întrebat:

vreau sa imi fac un tatuaj unul mic.eu am 16 ani si ma intrebam daca prietenul meu are 18 nu pot merge cu el? eu am vorbit si cu mama si a zis ca de ce sa fac ceva sa ma doara si sa nu imi fie folositor la nimic daca pot sa fac altceva cu acei bani.deci sa inteleg ca asta a fost un nu sau fa ce vrei? ea nu vrea sa imi raspunda zice tu ce crezi?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu frate...ea considera ca un tatuaj nu are nici o logica, sunt bani dati degeaba pe ceva nefolositor.La ce te poate ajuta un tatuaj? numai cocalarii isi fac tatuaje.

| yutsa explică (pentru anonim_4396):

Daca pot merge cu prietenul meu putin imi pasa ce crede ea

| trolololo a răspuns:

Numai curvele si cocalarii se tatuează.

Bine mai sunt cei care își fac tatuaj cu un motiv întemeiat și care nu fac parte din categoria de mai sus. Al tău care este?

| AlexanderAdrian a răspuns:

Complicat cu femeile astea. Sunt aproape convins ca mama ta ti-ar fi urlat un NU cat toate zilele si te-ar mai fi si amenintat cu o bataie zdravana daca era impotriva. Mie imi pare mai curand ca o doare-n cot.

In ceea ce priveste tatuajul trebuie sa iei in considerare ca o sa-l ai toata viata si sa te gandesti bine ce-ti tatuezi si unde.

In alta ordine de idei mi-e mila de cei care afirma ca doar c... isi fac tatuaje. Sunteti penibili.

| yutsa explică (pentru trolololo):

Poi eu vreau sa-mi fac un tatuaj cu initialele numelui prietenului meu si el vrea acelasi lucru( adica sa isi faca un tatuaj cu initialele numelui meu) dar el are 18 si eu am doar 16. nu imi pasa ca o sa ne despartim sau chestii din astea si o sa raman cu initialele numelui sau.sunt hotarata sa il fac.in plus e unul mic.

| yutsa explică (pentru AlexanderAdrian):

Si chestia cu ( numai c*****e si cocalarii isi fac tatuaj )mi se pare o... prostie.