Pai ai putea sa scrii despre cei mai buni copii din clasa, care s-au implicat in diferite campanii, concursurile la care ati mers, ce punctaje ati obtinut...
sarbatoritul saptamanii
horoscop
sper ca te-am ajutat
Ai putea pune poze din excursii, articole despre moda [fete&baieti], un interviu in care unul sau mai multi profesori va raspund la intrebari, o pagina pentru fiecare coleg, in care sa scrie ce ii place, visele lui, aspiratii etc. de asemenea ai putea scrie ceva despre olimpiade/concursuri/activitati/voluntariat la care ati participat...
sper ca te'am ajutat :*
Pai ati putea sa faceti ca in fiecare numar al revistei, sa fie un articol despre un coleg, in care sa il caracterizati fizic si moral. Puteti sa mai adaugati o rubrica cu horoscop. Poti copia horoscopul dintr-o revista noua. Poti face si o rubrica despre fashion. Gasesti multe idei geniale despre aste pe google si in reviste de moda.
Cine cu cine sa sarutat, cuplat.
Si tampeni din acele despre note; nota cea mai slaba la testul x.
Si multe poezii amuzante, daca chiar vrei sa ti se cumpere trebuie sa faci chesti necurate!
Exemplu : poze cu clasa
poze cu fiecare
in fiecare nr o poza a unui coleg si caracterizare si un lucru minu nat care l-a facut
Am făcut un răhățel
Și l-am numit Floricel
Că arăta ca o floare
Și mirosea a cicoare
Buna! ma numesc adelina si ti-as propune sa scrii o gama despre,, intrebati-o pe sharly''adica oamenii sa ii spuna diferite probleme si ea sa le raspunda(nu este raspunsul meu ...nu e original)
stefanmarina2000 întreabă:
Duduc întreabă: