In fiecare zi cand ies din casa si vad lumea. Stii ce-i fain? Ca e pe moca, nu-ti taie nimeni bilete la intrare.
Bună.
Înainte de Paști, piesa se numea "Atenție: Vând femei" în care expunea realitatea privind capcanele traficului de persoane!
Pa, pa.
Cand eram mai mic dar vreau sa ma duc in viitor la niste piese de teatru ca am auzit ca sunt foarte frumoase unele.Mereu mi-a placut sa ma duc la spectacole,teatru dar in ultimul timp mi-am ocupat timpul cu altceva, am avut si filme, cd-uri acasa si poate de asta.Dar o sa ma duc.Numai bine
Acum o luna de zile s-a organizat un spectacol(Teatrul Elvira Godeanu, Tg-Jiu) unde m-am simtit intr-adevar minunat.
Pe clasa a VIII-a. Oricum teatrul e deja demodat, acum avem cinema-urile. Scuza-mi parerea, dar asa e.
Ultima oara a fost in iarna. Locuiesc intr-un oras mic si din pacate nu vin prea multe trupe de teatru aici, dar merg ori de cate ori am ocazia, caci imi place teatrul.
Nici nu-mi mai amintesc . Cred ca atunci cand eram mica si mergeam la spectacole de papusi care se tineau la teatru . Ca asa, la o piesa de teatru nu stiu daca am fost vreodata.
La teatru adevărat nu-mi amintesc să fi fost vreodată, dar am văzut câteva piese de teatru la casa de cultură. Ultima a fost cam acum 3 ani.
Am fost recent, cred ca acum o saptamana. Maia Morgestern - Mic si-al dracu' : a fost super Recomand tuturor, teatrul e de 10x mai bun ca filmul
Teatru e la orice pas... abia ce-am iesit dintr-o comedie
(ps : ador teatrul era doar o parere caci uneori teatrul e mai real decat ceea ce numesc multi realitate... nu dati cu parul ca ma invinetesc repede )
In 23 martie, si la acea piesa, am avut curajul sa-i spun actualului meu iubit ca-l plac si am aflat ca si el ma place. A fost romantic!
Am fost prin octombrie anul trecut
din nefericire la mine in zona nu este teatru si nu prea pot merge in marile orase
Duduc întreabă: