In fiecare zi cand ies din casa si vad lumea. Stii ce-i fain? Ca e pe moca, nu-ti taie nimeni bilete la intrare.
Pai ieri am fost ultima oara! Ne-a dus doamna invatatoare la Vrajitorul din OZ a fost plictisitor! Dar langa mine au stat C.M.B.P. ai mei si am ras in continu.Pana la urma ne-am distrat asa si asa!
Ultima oara. Am fost chiar la spectacolul meu, "Bolnavul inchipuit" la teatrul Nottara din Bucuresti pen 24 mai. Dar in afara de asta am fost acum cateva luni la "Clipe De Viata", la acelasi teatru. Daca aveti ocazia sa mergeti, va recomand amadoua piesele.
Buna Sonya. Ultima data am fost inainte de Craciun la piesa "O scrisoare pierduta" de I. L. Caragiale.A fost super, o comedie excelenta si sper sa mai merg cat de curand!
Acum ceva timp, si era o drama, si am stat cam 1 ora si apoi ne-au scos afara si mi-am juraat ca nu mai merg la teatru
Ultima oara am fost in aprilie, am prezentat o piesa la teatrul german de stat din timisoara si urmeaza sa merg sambata la piesa Prima Iubire tot la Teatrul German de Stat din Timisoara...joaca un prieten foarte bun
Acum o saptamana pe 27 si 29 mai dar n-am fost sa vad deschiderea de la nationala nu la o sceneta