In fiecare zi cand ies din casa si vad lumea. Stii ce-i fain? Ca e pe moca, nu-ti taie nimeni bilete la intrare.
Am fost acum 2 saptamani la Bulandra si pe 10 merg din nou la Teatrul National.
Sambata am fost ultima data la teatru si anume la Tony Bulandra in Targoviste. A avut loc avampremiera piesei "Targoviste de jucarie". Foarte interesant conceptul, cu 18 minispectacole, in 5 ture de 20 minute fiecare. Recomand!
He he. cand eram la liceu. Acum, ma rog de prieteni.da' astia nu vor sa mearga, si nu prea am chef sa ma duc de unul singur. Cel putin deocamdata.
Ieri am fost la sala palatului si am vazut "ma mut la mama" deci n'am mai putut de ras))))))))
In 23 martie, si la acea piesa, am avut curajul sa-i spun actualului meu iubit ca-l plac si am aflat ca si el ma place. A fost romantic!
Ultima oara a fost in iarna. Locuiesc intr-un oras mic si din pacate nu vin prea multe trupe de teatru aici, dar merg ori de cate ori am ocazia, caci imi place teatrul.
Nici nu-mi mai amintesc . Cred ca atunci cand eram mica si mergeam la spectacole de papusi care se tineau la teatru . Ca asa, la o piesa de teatru nu stiu daca am fost vreodata.
Am uitat de cand nu am mai privit scena, si regret! Oricum, e vina mea pentru ca nu-mi fac timp si pentru asta.Cine are timp si vrea sa se relaxeze,sa rada,sa planga,sa traiasca emotiile celor de pe scena(pentru ca totul e pe viu,direct,nu ca intr-un film ale carui scene se repeta de sute de ori si sunt selectate doar cele bune), sa se simta spontan si sa uite de necazuri, sa se duca!