| BluePuff_3062 a întrebat:

Care ar fi prima carte pe care ar trebui s-o citeasca cineva?(fara raspunsuri stupide)tongue

Răspuns Câştigător
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Abecedarulhappy Este prima carte care o citeste cineva.happy

28 răspunsuri:
| Wtf9000 a răspuns:

Povestea povestilor.

auran
| auran a răspuns:

Bunele maniere

| kh1ss a răspuns:

Abecedarul

| borsec a răspuns:

Cartea de povesti.

| selef a răspuns:

Prima carte ar trebui sa fie abecedarul.

| claudya a răspuns:

Depinde de varsta la care stii deja sa citesti

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

De Dictionarul Ortografic, Ortoepic si Morfologic al Limbii Romane, crezi ca ar trebui sa fuga cineva?

| Princessee a răspuns:

Eu citesc Amurg. Este o carte foarte buna, mai ales ca suntem de aceeasi varsta.

| anonim a răspuns:

Corecteaza-te daca nu doresti raspunsuri stupide.pentru ce varsta faci referire? ca asa, incepem cu punguta cu doi bani.

| anonim a răspuns:

Eu stiu ca abecedarul se invata, nu se citeste. una este sa inveti sa citesti, si alta este ca citesti cursiv o carte.sunt doua lucruri total diferite.deci,nu abecedarul se citeste prima data, ci orice alta carte, asta dupa ce ai invatat abecedarul.

prfml
| prfml a răspuns:

Mi-au placut toate raspunsurile la aceasta intrebare! happy

| gabrielutzu a răspuns:

Pai pana invata sa citeasca, abecedarul si dupa aceea, obligatorui Sfanta Scriptura.
Dupa aia restul, la gramada, dar fara carti murdare.

| Zoombe3 a răspuns:

Corect @mumoasa, indiferent ce varsta ai, daca ai nenorocul sa citesti pentru prima data in viata ta la 30 de ani, Abecedarul va fi acela.

pupimik
| pupimik a răspuns:

Prima carte pe care am citit-o a fost "Nazdravaniile Denisei" de Iulia Hasdeu.

| alexam a răspuns:

Robin Hood, e cartea pe care am citit-o de vreo 4 ori cand eram pustoaica! big grin

| maiamichel a răspuns:

FIECARE ETAPA A VIETII INCLUDE CARTILE ACELEI PERIOADE!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce trebuie sa puna zidarul la temelia casei ca sa fie rezistenta? ce trebuie sa puna acel cineva la temelia vietii sale ca sa poata construi un caracter drept? si o viata sanatoasa? educatie.fistecare citeste si se pregateste si se construieste cum vrea pentru a ajunge la rezultatul dorit.sa fiti frumosi, sa avem ce vedea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Abecedarul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Manualul de română al clasei a II-a.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

,, Enigma Otiliei " e destul de usor de inteles si mi-a placut foarte mult, logic ca daca acum te apuci de citit ar trebui sa o iei cu inceputu:povesti si basme, in cazul in care esti mai mare poti incepe sa citesti romane.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O carte narativa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te uiti pe o carte care iti place ti -e

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am citit "Capitan la 15 ani"...asta a fost prima carte citita, in clasa a doua.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Descopar ca chiar tip in pustiee?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O carte cu imagini.
Genul ala de carti cartonate pentru copii, in care sub poza ai cuv. ce descrie imaginea data.
Am dreptate?

Cat despre Sfanta Scriptura, e o carte mult prea greu de inteles chiar si pentru adulti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Biblia

| BluePuff_3062 explică:

Ma gandeam k veti zice Abecedar.big grin

| ciupy a răspuns:

Kama sutra