anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care artist vi se pare mai important, Michael Jackson sau Madonna? (facand abstractie de faptul Michael a murit sad )

41 răspunsuri:
| DoOdO a răspuns:

MJ.doar nu dau importanta la toate parasutele

| betti a răspuns:

Mike.

| MyaxD a răspuns:

Doua Megstaruri-ambii sunt la fel de grandiosi, cele mai mari legende ale muzicii, cei mai tari artisti din toate timpurilewinking

| MyaxD a răspuns:

Michael a avut perioada lui de glorie in anii '80, dar fara suparare, madonna l-a intrecut de mult timp. madonna isi merita pe delpin titlul de queen of pop, pe cand toate melodiile lui mj suna cam la fel...nimic interesant la elsad

| speechless070 a răspuns:

Michael Jackson

| Anonimăă_8652 a răspuns:

Michael Jacksonhappy. El e special...are ceva unicwinking

| Andrinho a răspuns:

Gandindu-ma la faptul ca acum cand Michael este mort tot el este preferatul tuturor, dupa parerea mea, in defavoarea Modonnei... Jacko' mi se pare ca a fost si va fi un punct la care nu cred ca se va mai putea ajunge...si Madonna este placuta in felul ei, dar nu se poate compara cu Michaelbig grin:Xlove struck:X...R.I.P Michaelcrying

| michaelina a răspuns:

Normal ca Michael! nu proasta aia.

| raza-de-soare a răspuns:

crying(((((michael a murit...
sincer imi place la nebunie vocea Madonnei dar urasc melodiile ei x(
in schimb adooooor melodiile lui Michael... wei fiti seriosi e mai distractiv sa te uiti la MJ decat la Madonna

| mikki a răspuns:

Pai pana la urma sunt "The King" si "The Queen" mie imi plac amandoi... dar totusi Michael o intrece pe Madonna!happyhappy

| iulian200 a răspuns:

Michael Jackson

Întrebări similare