Pai povestea cu ''vampirii'' a aparut din Romania...de la Vlad Tepes...care era considerat un vampir pentru ''setea'' lui de sange.
Din România: În Transilvania, la Castelul Bran. Turiști din toată lumea vin să îl vadă.
Vin pe dracu. Ar putea să vină, doar că noi suntem atât de deștepți că ne simțim datori să explicăm oricui că Vlad Țepeș a fost doar un domnitor mai jucăuș, în loc să profităm de legendă. Ca atunci când vine o tipă h0rny la tine, îți face complimente, povestește legende auzite în legătură cu penisul tău gigantic și cum abia așteaptă să dai cu ea de toți pereții și tu-i tai macaroana, spunând că penisul tău e doar de mărime puțin peste medie, ai un coș lângă nas care te supără și dimineața îți miroase gura, deci e prost informată.
Ho ușor, calmează-te.
Este adevărat că noi nu mediatizăm legenda aceassta, dar străinii tot o cunosc foarte bine și chiar vin! Nu știu decâte ori ai fost tu la Bran, dar de fiecare dată când am fost, întreaga zonă era împânzită de chinezi, arabi, albi. adica din toată lumea. Așa că mai ușor, băiețaș, nu te aprinde.
Dacă ție ți s-a părut din ce am scris că-s cumva nervos, e din sensibilitatea ta. Spuneam doar că nu profităm nici măcar de pe urma a 1% din potențialul acestei legende.
Și băiețaș e maică-ta, să mă exprim elegant.
Depinde ce intelegi prin "vampir". In videoclipul asta " https://www.youtube.com/watch?v=_0ThKRmySoU "ti se arata "evolutia vampirilor" si vampirii din diferite culturi.
Vine din Transilvania. unde cica a trait Contele Dracula in Castelul Bran.
P.S: Transilvania e in Romania.
Da de fapt legenda cu vampirii din Transilvania, provine de la o carte scrisă de un englez care s-a gândit sa le faca reclama la brăneni, alegându-l protagonist pe Vlad Țepeș si castelul Bran ca domeniu al acestuia, chiar daca acesta a petrecut o singura noapte acolo. Deci ca sa-ți răspund la întrebare, oriunde altundeva dar nu in România, o alta dovada este faptul ca nu o sa găsești alt vampir in legendele romanești.