anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este cartea pe care o iubiți cel mai mult? De ce?

18 răspunsuri:
| ColorBubbles a răspuns:

Ingerul noptii de Becca Fitzpatrick deoarece are 3 lucruri esentiale care imi plac: fictiune(S.F), dragoste si aventura. Este foarte bine scrisa si da un aer usor amuzant....este singura carte care m-a obligat sa citesc si continuoare...este superba si de aceea o iubeesc!

Răspuns utilizator avertizat
| frikk a răspuns:

Biblia deoarece spune adevarul pentru cei ce vor sa-l vadawinking

| ღvampireღ a răspuns:

The vampire diaries
the secret circle le iubesc la nebunie

| BogdanS a răspuns:

Sincer cartea care o iubesc cel mai mult este Joker-ul pentru ca imi place ce fata face ala caruia ii dau sa infulece 5 carti.laughing

| AoiTori a răspuns:

Iubesc cele mai ''ciudate'' cartihappy: eragon si codul lui davinci...mie una mi se par interesante ^^

| Dumnezău a răspuns (pentru AoiTori):

Eragon e un rip-off penal dupa opera lui Tolkien si un melanj groaznic intre tot ce s-a scris inainte de creatia sa in genul fantasy, e o carte fara personalitate, fara originalitate.Codul lui da Vinci e bun, mai baga din astea.

| AoiTori a răspuns (pentru Dumnezău):

M-au placut enorm de mult dragonii, iar acea carte am citit-o acum vreo trei ani. Pe atunci aveam doar 12 ani...

| Vegah a răspuns:

Biblia, fiindcă m-a făcut să devin deschis la minte. Ştii cum e vorba aia, "citiţi biblia, avem nevoie de mai mulţi atei!" big grin

| niko200 a răspuns:

Pana acum "suferintele mamei Blondina, o martira a siberiei"
imi place la ea ca este bazata pe fapte reale, si ca are si lucruri bazate pe religie

| AlexxaX a răspuns:

Toate din biblioteca mea. Sunt superbe. Sunt copilasii mei. N-as putea trai fara ele. Mai mult imi plac cele gen fantasy ca DIVERGENT [care apropo, este magnifica] sau cele gen reality ca Micutele mincinoase.

| macydacy a răspuns:

Pai micutele mincionoase dar imi plac si cartile mai de groaza cum ar fi chinuieste'i pe copii e destul de tare dar cartea pe care o iubesc cel mai tare e clar Elevul Dima dintr'a saptea:X:X e superba :X:X

| Haze a răspuns:

Fratele meu canabisul...de ce? pai e ft captivanta daca esti curios de subiect!

| Vali2012 a răspuns:

Se cam repeta subiectul:

"Downfall intreaba:
Ce carte a avut cel mai mare impact asupra voastră?"

| RobinWalker a răspuns:

Buna!
Imi plac cele 4 volume cu titlul "Cercul secret" de L.J. Smith. Toate volumele sunt foarte interesante pentru mine. Exista si un serial exact asa, il urmaresc!
O seara placuta!

| AndreizZ98Zz a răspuns:

Nu exista asa ceva laughing

| andreim98 a răspuns:

Cartea pe care o iubesc cel mai mult este Robin Hood. Imi place pentru ca este plina de aventura si f interesanta.

| Andrada13 a răspuns:

The. vampire Diaires O iubesc mult de tot imi place ca e putin in gen "groaza" si imi place. ca sunt vampiri happy E foarte interesanta :*

Întrebări similare