The. vampire Diaires O iubesc mult de tot imi place ca e putin in gen "groaza" si imi place. ca sunt vampiri E foarte interesanta :*
Cartea pe care o iubesc cel mai mult este Robin Hood. Imi place pentru ca este plina de aventura si f interesanta.
Toate din biblioteca mea. Sunt superbe. Sunt copilasii mei. N-as putea trai fara ele. Mai mult imi plac cele gen fantasy ca DIVERGENT [care apropo, este magnifica] sau cele gen reality ca Micutele mincinoase.
Iubesc cele mai ''ciudate'' carti: eragon si codul lui davinci...mie una mi se par interesante ^^
Pana acum "suferintele mamei Blondina, o martira a siberiei"
imi place la ea ca este bazata pe fapte reale, si ca are si lucruri bazate pe religie
Pai micutele mincionoase dar imi plac si cartile mai de groaza cum ar fi chinuieste'i pe copii e destul de tare dar cartea pe care o iubesc cel mai tare e clar Elevul Dima dintr'a saptea:X:X e superba :X:X
Biblia, fiindcă m-a făcut să devin deschis la minte. Ştii cum e vorba aia, "citiţi biblia, avem nevoie de mai mulţi atei!"
Ingerul noptii de Becca Fitzpatrick deoarece are 3 lucruri esentiale care imi plac: fictiune(S.F), dragoste si aventura. Este foarte bine scrisa si da un aer usor amuzant....este singura carte care m-a obligat sa citesc si continuoare...este superba si de aceea o iubeesc!
Se cam repeta subiectul:
"Downfall intreaba:
Ce carte a avut cel mai mare impact asupra voastră?"
Sincer cartea care o iubesc cel mai mult este Joker-ul pentru ca imi place ce fata face ala caruia ii dau sa infulece 5 carti.
Buna!
Imi plac cele 4 volume cu titlul "Cercul secret" de L.J. Smith. Toate volumele sunt foarte interesante pentru mine. Exista si un serial exact asa, il urmaresc!
O seara placuta!