In adolescenta mi s-a lipit de suflet "La Medeleni" de Ionel Teodoreanu, iar mai tarziu, printre multe altele, "Pe aripile vantului" de Margaret Mitchell si continuarea ei "Scarlet" de Alexandra Ripley.
Au fost multe carti bune pe care le-am citit in viata (cindva eram un "soricel de biblioteca"! ), insa nici o carte nu pot sa o compar cu Biblia. E de de parte cea mai extraordinara carte ce am citit-o, pentru ca influentat enorm viata mea.
Grea intrebare, pentru ca am citit foarte multe si m-am atasat de toate in feluri distincte. Sa zicem... "2001 - O Odisee Spatiala", scrisa superb de Arthur Charles Clarke, si pe care o recomand oricui!
@cristi202, multumesc ca mi-ai zis! de 2 ani zic ca ma apuc sa o citesc si inca nu am facut-o.
Maitreyi este scrisa de Mircea Elade sunt sigura ca ai auzit de ea. sau New moon:X
Niciodata nu am fost pasionata sa citesc doar o carte, mereu am vrut mai mult.cat mai multe continuari.si dupa sa imi imaginez eu urmatoarea carte.
Pana acum Jurnalele Vampirilor au foast cartile care mi'au deschis drumu pentru setea de a citi si alte carti cu vampiri sau intamplari paranormale dar care au un strop de dragoste.