| micc a întrebat:

Care este cel mai bun aparat de fotografiat dslr cu focalizare(adica nu stiu sigur cum se numeste. atunci cand vrei sa fotografiezi ceva de aproape si cei in spetele lui sa fie asa in ceata)?

5 răspunsuri:
| maria_1890 a răspuns:

Se numeste macro functia aiawinking...

| antonG a răspuns:

Efectul de care spui il poti obtine cu orice aparat care permite setari manuale pentru expunere, focalizand pe obiectul pe care doresti sa il fotografiezi si setand diafragma pe o deschidere mai mare. Focalizare are chiar si cea mai ieftina compacta, iar pe cel mai ieftin DSLR poti face setari manuale ale expunerii pentru a obtine efectul pe care l-ai descris mai sus.

| BiiixD a răspuns (pentru maria_1890):

Maria functia aia nu se numeste macro, macro e cu totul alt ceva.Ce vrea sa spuna este despre EFECTUL BROKEH. Cam la asta se referea

| BiiixD a răspuns:

Maria_1890.in mesaj nu e vorba de functia macro, dupa parerea mea vrea sa spuna despre EFECTUL BROKEH.

| BiiixD a răspuns:

Scuze ca ma postat acelasi raspuns de doua ori :) Si era Bokeh** Asa si sa revin la intrebarea ta. Nu pot sa pui aparatele intr-o categorie clara. Fiecare e bun in felul lui. Daca vrei sa ai chiar efectul ala de bokeh si sa fie evident ti-ar trebui un obiectiv mai bun pe langa cel care il poti cumpara in general odata cu body-ul aparatului.http://www.instantshift.com/......otography/ cred ca asta vroiai sa spui prin acea ceata. Deci poti ca aparata sa iti iei un Nikon d3100 sau d3000. eu una am un Olympus E-400 si sunt foarte multumita de el ::*:)