E mai simplu sa-ti recomand o pleiada de autori: James Frey, Bret Easton Ellis, Colin Forbes, William Faulkner, Mark Levy etc
Nu pot sa scriu aici toate cartile pe care le-am citit, dar am sa iti spun care sunt cele mai bune:
1.harry potter
2.Pe aripile vantului
3.Doua adevaruri si o minciuna
4.Casa Noptii
5.Alchimistul
Cam astea ar fi cele mai bune, daca mai ai nevoie de sugestii nu ezita sa-mi dai un mesaj.
Numai bine!
Requiem pentru un vis; Tacerea mieilor; Trebuie sa vorbim despre Kevin. Uneori biografiile starurilor sunt interesante.
1.Portocala mecanica-Anthony Burgess
2.Scrisoare de dragoste-Mihail Drumes
3. Pielea-Curzio Malaparte
4.Inger si demon-Dan Brown
5.La rascruce de vanturi-Emily Bronte
6.Romanul adolescentului miop-Mircea Eliade
7.Te voi revedea+continuarea:Si daca e adevarat...-Marc Levy (astea 2 carti sunt de consum).
8. Lorelei-Ionel Teodoreanu
9. Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi-Camil Petrescu
10.Concert din muzica de bach-Hortensia Papadat-Bengescu.
(cartile nu sunt in ordinea preferintelor mele, le-am pus asa cum mi-au venit in minte)
The vampire diares, Umbra minotaurului, Academia vampirilor, The secret circle (sunt fanteziste)ti le recomand cu incredere
Incearca "Vremea impostorilor" sau "Sa fugi!" sau "Mizerabilii" ultima carte pe care am citit-o se numeste "Personalitatea Alfa" scrisa de Pera Novacovici
Am citit cateva carti la viata mea (15-20) si am 13 ani, pai mi-a placut cartea "Uragan asupra Europei"(poti citi sfarsitul si poti vedea daca ti place) sau "Mara", "Ion", "Prima noapte de dragoste si ultima de razboi"
Deci unele sunt ma rog mai de gradinita dar ma rog Singur pe lume Robinson crusoe Colt alb Momente si schite si etc
Flory_2579 întreabă:
MihaiAndronic întreabă: