Pai daca ai vazut, scrie Intrebarea ta este : si ai un spatiu. In acel spatiu iti scrii tu intrebarea.
Numa incetu ca o luati la vale.Bai tu pui intrebarea si nu sti cu m ai pus-o...No mergi si arunca-te in fata trenului potte iti amintesti atunci.Cu drag si cu respect, nu's fata
Copila esti tu urato sa stii ca nu vreau sa mor proasta si asta e intrebare de cultura
Se spune ca prostia doare.Dar daca era adevarat, erai moarta/mort de durere...
Ia taci din gura urato numi vorbesti mie asa iesi ca te cauta circu
Bine,succes in continuare in a face pe proasta.Promit ca te vizitez la ospiciu,retardato. Ca tu esti :frumoasa frumoaselor",nu-i asa? Ma rog, prostul are intotdeauna ultimul cuvant, sa te vad acum.
Nici macar nu ma stii ma constip pe ele de poroverbe ale tale ia marsi de aici
Mars tu! Ia-ti mai bine o carte de romana si invata sa scrii si poate daca ai timp mai treci si pe la scoala! Analfabetismul predomina in tarisoara noastra,Romania! N-ai ce sa faci! Te inteleg,copil de vaca, pardon, bovina...
Daca mai scrii odata urato cred ca te dau cu capul de pereti, bine nu o sa pot, dar e undeva sus un buton rosu frumos il vezi, si cum zice @Aminia, prostul are ultimul cuvant, intrebarea puteai sa o pui altundeva daca chiar nu te duce mintea... mda hai... Gizas fie cu tine
Echipa TPU si morti lu tactu' nu iti multumesc.
E intrebarea mea asa ca nai decat sa pleci tu o sa vin sa te bantui urata naibii daca te vad pe strada il sun pe tata sa vine sa te calce cu masina ia zi tu draguta din ce oras esti mata? si eu trec in fiecare zi da da n-are de ce sa te intereseze pe tine ce fac eu ai inteles? sa vezi dracu daca ma mai faci pe mine asa retardato de dau cu capu de geam iti sar toate matele il pun pe Gerghinel sa te **** pana lesini de durere [ contul lui este Gherghinel AreIubita ]
Mda, cu suparare, dupa numele meu, nu iti dai seama ca sunt fata, adica girl, nici romana nu sti, dar nici engleza.