| SERIALS a întrebat:

Ce inseamna sa fii drama queen?

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca o persoana care dramatizeaza prea mult, exagerat.

| MihaelaElena67 a răspuns:

Sa exagerezi atunci cand patesti ceva minor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Someone who turns something unimportant into a major deal. Someone who blows things way out of proportion when ever the chance is given." happy

| Alll3x a răspuns:

S fi o persoana care dramatiseaza o lucru foarte mic. ex : ai cazut dintr-un copac mic. si acea persoana spune ca a cazut ca era sati rupa mana capu ca a fost foarte dureros etc.

| Clorox a răspuns:

Genul de persoana care dramatizeaza tot sau aduce drama in subiect!

| Kogaion a răspuns:

Un gay trist care n-are nimic altceva de facut decat sa puna de fiecare data cand ii slobozeste mintea cate ceva, o intrebare aici.

| SERIALS explică (pentru Kogaion):

Asa vrei sa iesi in evidenta? Parca esti un hater, de ce ma numesti gay? Desi intrebarea nu contine cuvantul asta, cred ca esti un latent gay, care spera la poponetul meu, dar na... sa stii ca nu esti pe placul meu, si nu mai vorbi daca nu vii cu ceva nou, nu ma impresionezi amice, esti un neobrazat cu ganduri murdare.

| Marieta_Roxana_2000 a răspuns:

Nimic nou...

| Clockwork a răspuns (pentru Kogaion):

Esti PUTIN cam paralel cu intrebarea, nu crezi?

| Takishima a răspuns:

Drama queen inseamna sa exagerezi din orice ca una din telenovele. Sa fi ostentativ de "vreau sa te conving ca ce zic e afevarat" + sa reactionezi ca o diva teen age la tot ce putea fin jumate grav. Apoi asteapta si aplauze pentru ditamai aparitie scenica. Voma in cateva cuvinte.