Iubesc poezia, ma incanta autorii cu parfum de nemurire. Imi place sa interpretez emotiile sufletelor sensibile. Pentru a scrie poezie e necesara o doza de tristete, poezia este rezultatul unui amalgam de trairi profunde...Ma incanta transferul emotional pe care poeziile il au asupra mea, citind simt fiecare vibratie, fiecare tonalitate, fiecare strigat si fiecare suflu al inimii.
Dar ador proza si libertatea pe care mi-o ofera. Libertatea imaginativa, libertatea sentimetala, libertatea sufleteasca. Nu ma simt incatusata si ma regasesc de fiecare data in cate un personaj. Daca nu, ma proiectez. Sorb insetata fiecare paragraf, molecula cu molecula, atom cu atom...De fiecare data gasesc cate o lume fermecata care-mi permite sa ma metamorfozez. Astazi sunt o fiinta, maine sunt alta...
Raspunsul tau ne-a placut.
Te-am selectat in urma raspunsului dat pe TpU la intrebarea despre ce ai incepe sa scrii mai intai.
Daca ai peste 14 ani, ti-am rezervat un loc la Atelierul de Creative Writing din 8 Oct. 2011. Afla mai multe si inscrie-te pe site la idc.adlittera.com/atelier/ mentionand "TpU".
Confirma pana joi seara.
Succes!
Imi plac amandoua, dar prefer poezia...de ce prefer poezia? Pentru ca ea este...
Ce este poezia?
Este întruchiparea
Cuvintelor naştruşnice...
Este zâmbetul
Ochilor larg deschişi
Privind cu mirare
Cum ţi se înmoaie inima...
Este susurul cuvintelor
În zgomotul universal...
Este ştiinta de a-ţi atinge
Inima şi a ţi-o mângâia...
Este cerul uneori senin,