Elvetia. Daca ajungi pe acolo, nu-ti mai doresti sa se termine excursia/concediul niciodata. Nu vei vedea nicaieri in lume ceea ce vezi acolo. Stii cum se zice ca „iarba e mai verde in Elvetia"? Chiar este...
Buna!
Tara mea preferata este Franta.Si da, Romania.Mereu mi-am dorit sa merg in Franta, la Paris...stiu limba destul de bine si mereu ma interesez de cate ceva despre acea tara!
Anglia, daca as prinde ocazia sa ma mut acolo, nu m-as gandi de 2 ori, e superba tara si cultura lor
Imi place arhitectura din Praga, Cehia la nebunie. Seamana cu Sighisoara, Sibiu...dar e aproape in totalitate in stilul ala gotic.
Sti cum e melodia aia ''Ne place nebunia fabricata'n Romania!''(deci imi place tara mea.si in al doilea rand daca ar fi sa ma mut in alta tara ar fi in America:iubesc absolut tot la America, absolut tot!)
Buna.La mine Romania iese din calcul,desi e tara mea de origine,o dispretuiesc.
Intr-adevar una din tarile mele preferate este Sua,doar acolo totul este posibil.
Dar tara mea preferata din totdeauna,unde mi-am dorit mereu sa ajung,este Japonia,in ciuda faptului ca au fost cutremurele si centrala etc., intr-o zi tot imi doresc sa ajung acolo.
Despre cultura lor nu stiu foarte multe, dar stiu cate ceva si imi place.Imi plac oamenii foarte mult...Si desi limba japoneza este grea,intr-adevar,uitandu-ma la atatea anime,am prins cate ceva,pana ce a, decis sa invat lb. japoneza, de fapt inca o invat, si nu am de gand sa abandonez.
Bafta.
Egipt! Egipt! Egipt! iubesc tara asta atat de mult dar mai e si U.S.A sau Anglia.Stiu foarte foarte multe despre Egipt:X
Romania...hmm, tara e foarte ok, pacat ca exista oligofreni care o populeaza.
Tara mea preferata e Elvetia. Si daca as avea sansa sa plec de-aici, acolo m-as duce...in Geneva. Imi place absolut totul la tara asta.
ROMANIA -> http://irinelpintilie.blogspot.com/ daca vrei sa mai afli despre SUA :)