La casa casatoriilor declari copilul!
Ceritifactul lui de nastere nu contine microcip!
Iar CNP-ul este obligatoriu in Romania ca si serial number, care-i tot un fel de CNP in alte tari ale lumii.
NU ai CNP va fi echivalent cu NU EXISTI, deci nu poti beneficia de nici un fel de drept sau beneficiu, in lume.
Va trebuii s ava coborati din copac si sa va aliniati la cerintele vietii moderne, daca vreti sa mai existati printre noi sau sa va impuiti.
CNP-ul e obligatoriu. Nu poți renunța la el. Fără CNP nu poți fi individualizat că persoana. Ai nevoie de el în toate acțiunile tale oficiale.
CIP-ul nu s-au implementat încă, deci nu vad de ce îți faci griji. Are ziua de azi destule probleme. Nu e cazul sa te gândești la eventualele probleme in viitor.
Ai vazut si tu filmuletele recente care umbla pe net cu acei omuleti suverani care au probleme psihice si vrei sa fii la fel?
Incredibil cât de repede prinde nebunia la oameni... Vrei să fii și tu un "suveran", cum ai văzut la televizor?
"Suveranilor" ar trebui să li se propună următorul lucru: Nu mai vrei să faci parte din societate, nu mai vrei să recunoști și să respecți legile statului, nu mai vrei să plătești impozite? Foarte bine.
Dar în cazul ăsta nu mai ai dreptul să te folosești de niciunul dintre lucrurile create de societatea plătitoare de impozite. Nu mai ai voie să circuli pe străzi, nu mai primești protecția la care au dreptul cetățenii, nu mai ai dreptul la îngrijire medicală, copiii tăi nu mai au dreptul să meargă la școală, nu mai poți avea contracte de utilități, nu mai poți trece nici o graniță, nu mai poți deține nimic altceva decât obiecte pe care ți le faci singur.
Ce zici, e ok? Te duci tu frumos și trăiești undeva pe o piatră din mijlocul oceanului care nu aparține niciunui stat.
Intrebarea este simpla, nu cred ca cei care au raspuns au si priceput ce intrebam.
Raspunsul l-am aflat si ca sa va informez si pe voi, trebuie mers la starea civila si acolo trebuie sa depui o cerere.
Da, la casa casatoriilor.
Eu eram doar curios dar e amuzant cum te judeca unii doar pentru o intrebare?
anonim_4396 întreabă:
ZloteaIulian întreabă: