| Eu1711 a întrebat:

Cine intelege acest citat? dau funda, eu stiu raspunsul dar sun curioasa cine il intelege, la scoala doar eu l-am inteles? happy
"Ce poate avea omul in plus fata de ingeri? As putea spune cu o formula rapida ca are in plus minusurile".

7 răspunsuri:
| cosy45 a răspuns:

Ma cati ani ai?

| Arthur a răspuns:

Viaţa!
Tot stimabilul Andrei Pleşu săracul...

| bumtzbumtz a răspuns:

Viata,suflet?

| TheAce a răspuns:

Plesu a stiut intotdeauna sa scrie pentru mase chiar daca textele sale tratau subiecte delicate, de multe ori dificile. Mie greu sa cred ca intr-o scoala intreaga un singur om a putut intelege un citat atat de simplu. In intreaga lucrare ''Despre Ingeri'', atunci cand trateaza omul, Plesu se refera la faptul ca frumusetea pe Pamant consta in faptul ca e trecatoare. Totul dureaza putin, totul atarna de un fir de ata si drept urmare totul cade prada des hazardului. Chintesenta unei vieti perfecte ramane constanta mortii. De ce? Pentru ca inevitabil esti nevoit sa asimilezi totul mult mai repede, constient fiind ca nu vei trai vesnic. Vesnicia te poate plafona.

| ElectronicSound a răspuns:

Adica ca ingerii sunt perfecti dar oamenii mai au si pacate? si ca cineva cu adevarat perfect va avea de toate, nu? oricu me faina chestia deci love plesu forever

| razboinicii20 a răspuns (pentru TheAce):

What? ...frate,lasa dictionaru si apucate si tu de o carte de colorat sau ceva...ca ne-ai lasat in ceata pe toti laughing

| TheAce a răspuns (pentru razboinicii20):

Te-am lasat in ceata pe tine poate. Nu trage concluzia pripita cum ca toti ar fi la un nivel mediocru. Nu e deloc adevarat. De asemenea ai grija cu cratimele, le cam mananci. Se intampla sa-l fi studiat pe Plesu o vreme destul de indelungata asa cum se intampla sa fi abordat pe undeva tema vesniciei vs. limitei de timp si a acestei alegeri grele pana la urma in ultimul meu volum, Preterlivion care a aparut saptamana trecuta sub egida Centrului Cultural Roman. Respect Andrei Plesu!