Cere binecuvantare la un duhovnic si pune-ti nadejdea in Dumnezeu. Mergi impartasit, spovedit, si chiar daca patesti ceva ajungi in ceata sfintilor ca martir. Doamne ajuta!
Singurul duhovnic este isus hristos si inca ceva se spune in biblie adevarata ca mama lui isus a mai nascut alti copii dupa ce isus s-a nascut si inca ceva religia ortodoxa e creata de mai marii din istorie care s-au facut si s-au crezut ei insisi sfinti cultul mariei dateaza din anul 325 instaurat la conciliul de la niceea mai documenteaza-te si mai studiaza ca prea te-ai lasat prostita de popii ortodocsi cat despre viata mea finala nu-ti fa griji eu am asigurat loc in cer conform evangheliei dupa ioan cap 14 primele trei versete deci ai grija de sufletul tau si lasa indicatiile asa zis pretioase ca ai extrem de mult de invatat
Si popa de la care cere binecuvantarea o sa il apere de isis?
buna asta
in alta ordine de idei, nu am auzit de probleme cu isis in Armenia
Cea mai veche manastire din lume nu se in afla in Armenia, ci intr-un orasel aflat la granita turco-siriana. Probabil ca la asta te refereai, nu? Manastirea asta a fost construita de minoritatea siriaca din zona( a nu se confunda cu sirienii). Siriacii sunt si ei crestini, dar de alt rit. Dar daca te refereai la manastirile din Armenia, ei bine, poti sa mergi cand vrei acolo. Iti va trebui buletinul si pofta de a vizita locuri noi!
Da asa e dar cum ramane cu isis ei nu se perinda pe acolo?
ZloteaIulian întreabă: