Banii conduc lumea, indiferent ce e acel om care are banii conduce lumea, 10% din populatia lumii detine 75% din bogatile ei, desi aia 10% conduc lumea, nu cred ca aceia sunt masoni sau mai stiu eu ce o fi, pur simplu ai banii conduci pe cel care nu are
E posibil, parerea mea ca guvernul, presedintele, sunt niste marionete, sunt altii care au banii multi si au influenta mare.
Citeste secretele lui lovendal.
Oricat ar suna de ciudat, e o lume libera. Conducerea se exercita de jos in sus mai mult ca niciodata. Acuma daca dam cu stangul in dreptul asta e alta poveste.
Au si ei un rol destul de important. Sunt mai multe grupuri care lupta pentru putere.
Daca esti tanar poate ai sanse de recuperare. Daca te simti bine asa ma bucur pentru tine.
Mai pune si tu mana pe o carte de filozofie, discutiile din carciuma nu ajuta prea mult
N-am stiut ca te deranjez de la carciuma, eu de 3 ani numai citesc si nu mai beau. Lasa-te si tu ca nu e buna.
Si nu te baza asa mult pe filozofie, aia e teorie si visuri in stele.
Visuri in stele zice omul asta, dar filozofia i-a dictat vocabularul de azi, primele scrieri au fost poezii, povesti, insusi prima forma de scriere a incercat sa transpuna ceea ce tu numesti ``visuri in stele``, dar generatia se schiba, mentalitatile se schiba, sunt o gramada de oameni in ziuna de azi care nu se bazeaza pe ``filozofie`` si ajung sa munceasca pe salariul mediu roman sau mai rau si apoi se intreaba cu ce dracu au gresit, cateodata e bine sa pui mana si pe o carte, nu strica iti mai imbogatesti vocabularul, poate mai inveti ceva nou, dar asta e, lumea nu e multumita niciodata, dar ei sunt de vina in 90% din cazuri, mentalitatea romanului.
Sunt perfect de acord. Completez ca - subiectu fiind masoneria, mai stiu cate ceva, si nu doar eu, despre filozofia lui Loyolla si a celor ce i-au urmat. Multi nu stiu nici de unde vine -vineri 13- dar ii pun pe altii sa citeasca.
Daca tu vezi asta o lume libera...da-mi te rog un exemplu despre ce ai spus acolo.
Intr-un cerc de prieteni nu e lider cel mai intelept, cel mai bland, cel mai altruist ci, ai ghicit, cel mai siret