Gasesti pix cu cerneala invizibila si se vede scrisul dupa ce dai cu o luminita sau cu o substanta pe care ti-o dau ei odata cu pixul.
Sal. Cu zeama de ceapa (daca rezisti sa o aduni...) Si-apoi mai e problema stiloului - trebuie scris gros. Devine vizibila daca se incalzeste fiaoa cu lumanarea. Am incercat-o cand eram copil, da' nu mi-a prea iesit. O alta varianta "cerneala invizibila" de la magazinul "bomboane vezele" presupunand ca esti din buc si magazinul mai exista.
Salut. Voiam sa vad ce rasp s-au mai dat. Deci: va iubesc!
Bine ca are sa ma ajute si pe mine cineva sa tin pasul cu tehnologia (adica, na, de unde naiba era sa stiu ca s-a gasit totusi, cineva sa inventeze naibii o metoda faina de dat biletele in timpul orelor!). Practic, atat: Multumesc, cred ca imi iau si eu un pix d-ala...
Pe foaie?
Exista pixuri speciale cu raze UV la un capat care iti arata scrisul.
http://www.articoleuv.ro/....../index.php
Cu pixu invisibile creion scrii si dupa aia luminez ca are la capat bec pentru ala
Si eu stiam faza cu lumanarea, dar o stiam cu zeama de lamaie
si merge
si arata chiar tare
Exista pixuri cu cerneala invizibila si are un beculet deasupra cu care poti sa vezi. un fel de laser.sau am mai vazut carioci tot asa
Intr-un pahrel curat pune 10-15 picaturi de zeama de lamaie apoi pui picarueile inre-un toc nu si cu o pana incepi sa scrii
apoi ia o bricheta si da pe dedesuptul fioi o sa ti apata
NeaguLucas întreabă:
LisaJulie întreabă: