Si in timpul asta trebuie sa' asculti ''Smells Like Teen Spirit''
SaturniFraternitas a evaluat răspunsul tău O sa ajunga in rai cu... ca fiind nefolositor.
deci daca nu respira nu o sa moara, serios?
Eu ca sceptic nu cred ca meditatia chiar ajuta cu ceva, in schimb recomand sa mergi pe jos sau sa faci cardio
Nu trebuie sa stai in fund, poti sta si intr-un picior. Unii recomanda pozitia lotus, cred ca asta favorizeaza circulatia energiei intr-un anumit fel, dar scopul meditatiei este detasarea. Devii un observator al gandurilor tale si incerci sa nu te identifici cu ele. Le privesti ca si cum ar fi in afara ta. Funda?
Daca stii engleza, descarca-ti aplicatia Calm. Te invata principiile mindfulness.
Foloseste o aplicatie pentru asta. Exista tutoriale pe internet sau in diverse aplicatii.
Eu recomand aplicatia Calm. Exista mai multe, dar asta mi s-a parut ca are tot ce ai nevoie.
Meditatia de fapt te antreneaza sa te poti concentra la ceva si sa devii constiaent/a de ce se intampla cu tine. Multi oameni cred ca e o prostie, dar daca stai pe loc, inchizi ochii si gandurile iti zboara in 20 de directii... atunci ai nevoie de asa ceva.
Dupa meditatie (dupa perioada mai lunga in care faci asta in mod repetat) o sa iti scazi "zgomotul de fond" pe care il produce creierul tau, eliberandu-l de efort inutil. Te vei putea concentra mai bine, iar mintea va merge mai repede. Poti avea inclusiv cresteri de viteza masurabile ale reflexelor sau a preciziei miscarilor.
Ca sa meditezi, cel mai simplu e sa stai intr-o pozitie comoda si sa iti asculti gandurile, sau sa incerci sa te concentrezi pe o anumita parte a corpului. Daca vezi ca iti zboara gandul in alta parte decat unde trebuie, revii la ce trebuie, si stai asa pana zboara din nou sau se termina timpul.
Cam asta e tot. Succes
Nu ai avut niciodata anxietate, ca daca ai fi avut ti-ai fi schimbat parerea despre meditatie.
Cum sa isi creasca omule masa musculara daca stai si nu faci nimic?
Si poti dovedi stiintific si empiric ceea ce ai afirmat?
Ce ti se pare asa ciudat?
Citeste raspunsul lui Doja de mai sus.
Ca nu cred in asa ceva, nu cred ca metidatia ajuta cu adevarat, poate o stare de relaxare a minti, nu neg asta, dar ca sa te scapte de anxietate nu cred
http://www.sfatulmedicului.ro/anxietate
asta e ca bautul sucurilor care cica vindeca cancerul dar cand privesti ce a facut pacientul vezi ca a facut chimo si radio, desi oamenii fac conexiuni mereu gresite
Aici nu e vorba de trecut, e ca si cum ai afirma nu te ai aruncat de la etajul 9 desi nu stii ca de fapt o sa isi iei zborul,e vorba de dovezii in acest sens,mai sunt multi care vand minciuni gen ca sau vindecat de tot felul de boli doar prin metidatie, nu ar fi frumos sa fie adevarat, ba da, doar ca nu e, sunt doar sperante
anduu28 întreabă:
Emamuresan întreabă: