| MMadalina a întrebat:

Cum vi se pare literatura rusa? Cae sunt autorii care v-au placut cel mai mult? Argumentati!

Răspuns Câştigător
| TheAce a răspuns:

Literatura rusa poate fi comparata cu iluminismul francez si italian, pe segmentul literar. Fara aceasta, literatura ar fi fost azi mult mai saraca si minim 2-3 pasi inapoi. L. Tolstoi, A. Tolstoi, Dostoievski, Nabokov (preferatul meu), Puskin, Cehov, Grin + din punctul meu de vedere cel mai mare poet rus si nu numai, Serghey Esenin, a carui opera dar si biografie te va fascina, cu totii au contribuit enorm la ceea ce s-a numit evolutia literara si modernismul literar, culminand cu partea a 2-a a secolului 19 si inceputul secolului 20. Ca si scriitor, am fost inspirat de catre acesti monstrii sacrii, in primul rand Nabokov (care cei drept avea un stil mai...vestic) si Esenin si ti recomand desigur cu caldura. Ai sa gasesti niste descrieri care iti taie rasuflarea dar si o tehnica ireprosabila in scris si un ritm care nu te va dezamagi. Felicitari pentru ca iti rupi din timp pentru a te interesa de literatura si mult succes in continuare.

5 răspunsuri:
| anadark84 a răspuns:

Intrebarea asta suna a tema la literatura. tongue
Te sfatuiesc sa citesti literatura rusa. Iti vor placea Tolstoi, Dostoievsky, Cehov, Gorki, Turgheniev, Pasternak si Nabokov (chiar daca s-a "americanizat").

| mgtow a răspuns:

Interesanta, nu stiu autori doar am auzit ruseasca la muncitorii din strainatate.

| DanScutaru a răspuns:

Daca cinstit eu sunt un fel de rusofob, dar am participat la olimpiada republicana de limba rusa big grin Deci printre autorii favoriti ii am pe Pushkin, Alexander Grin, Evtushenko, Plisetskii si Prokofiev, deoarece fiecare are un stil aparte si o manera deosebita de a gindi si de a-si expune gindurile... Succes

| MMadalina explică (pentru anadark84):

Nu, nu este tema la literatura.( Suna a fi o tema pentru ca am mentionat ca vreau raspunsuri argumenate ). Vreau sa aflu si alte pareri, deoarece zilele astea vreau sa citesc ceva bun.

Psbig grine Tolstoi si FM Dostoievski am citit aproape tot ce se putea.

Mersi!

| MMadalina explică (pentru mgtow):

Daca nu ai avut un raspuns folositor de ce ti-ai rapit 30 de sec din pretiosul tau timp pentru a-mi umple pagina cu un raspuns inutil?

Întrebări similare