As incepe cu logica rasturnata dupa care se ghideaza cei care (ne) conduc. Cred ca ar iesi un mare tratat de psihiatrie aplicata.
As scrie despre balanta naturii: "tot ceea ce traieste se hraneste cu tot ceea ce moare". daca lumea ar realiza asta am fii cu totul altceva.parerea mea
Intelegerea femeii si sursa ipocriziei ei, ar fi un builDUNGsroman de la lacoma si vegetariana de Eva care corupea, pana la carnivora si excentrica Lady Gaga, undeva pe acolo gasesc eu gaura aia care scuipa ipocrizie.
Atunci cand scriu scenarii de film in general abordez teme mai neconventionale: sinuciderea, neintegrarea in societate si drama traiului cu constiinta incarcata.
In literatura insa am abordat o groaza de alte teme mult mai vesele.
Despre copii, elevi, studenti care vor sa aiba timp si de alte activitati in afara de a invata(...).
As incepe cu momentul de fata. As incepe cu starea mea de spirit din acest moment, dupa care m-as extinde si as incepe sa depan amintiri din trecut si sa insir sperantele mele pentru viitor
Raspunsul tau ne-a placut.
Te-am selectat in urma raspunsului dat pe TpU la intrebarea despre ce ai incepe sa scrii mai intai.
Ti-am rezervat un loc la Atelierul de Creative Writing din 1 Oct. 2011. Afla mai multe si inscrie-te pe site la idc.adlittera.com/atelier/ mentionand "TpU".
Confirma pana joi.
Succes!
Poezii de dragoste. Lumea ar fi mult mai buna daca ar iubii mai mult sau s-ar lasa iubiti.
Raspunsul tau ne-a placut.
Te-am selectat in urma raspunsului dat pe TpU la intrebarea despre ce ai incepe sa scrii mai intai.
Ti-am rezervat un loc la Atelierul de Creative Writing din 1 Oct. 2011. Afla mai multe si inscrie-te pe site la idc.adlittera.com/atelier/ mentionand "TpU".
Confirma pana joi.
Succes!
Despre animalele din jungla.As scrie cum se hranesc si ce efort au animalele care urmeaza sa fie mancate de lei.Adica efort, sa fuga cat i tine picioarele sa isi salvete viata.pentru ca...doar una au fundita?
Imi pare rau, dar aplicatia respectiva imi spune ca m-am mai inscris o data, ceea ce nu-i adevarat. Asa ca n-am cum sa confirm; aplicatiei nu-i place de mine!
Nu stiu,e interesanta intrebarea voastra.
Dar cred ca as incepe cu ceva in general nediscutat foarte des,
ca sa vin cu o idee stabila si cat mai proprie.
As discuta despre colonizarea spatiului,despre viata dupa moarte,despre reincarnare,despre zei,despre egipt,si cel mai important despre esenta universului accea parte care leaga toate lucrurile intre ele,indiferent de actiune, sfarsit, sau inceput.