1. Sa reusesc sa am relatia mult visata cu fata ideala, sa traim impreuna fericiti, sa avem copii si toata povestea
2. Sa reusesc sa am o cariera implinita, sa am implinire din punct de vedere financiar dar si sufletesc.
3. Sa pot calatori oriunde in lume. Sa imi permit aceasta bucurie. Imi place mult diversitatea culturala si mi-ar placea sa descopar cat mai mult din lume.
1.sa numai fie atatie tampiti (fite,"smecherii", pitipoance etc)
2.sa am o casa de vis
3.sa am un prieten super frumos si sa fie numai al meu :X
1) mi-as dori ca nimeni sa nu mai incerce sa se foloseasca de mine
2)mi-as dori sa fiu fericita
3)mi-as dori ca niciun parinte sa nu prinda ziua in care sa-si vada copilul trist.
1.sa ma iubeasca persoana pe care o plac
2.sa fiu superstar
3.sa fiu ce-a maifrumosa
1.sa fie totul bine pe pamant si pace
2.sa ajung un designer vestimentar de succes la new york
3.sa ma casatoresc cu un barbat frumos si istet care sa ma iubeasca si cu care sa fac un copil( o fata )
1. sa fiu sanatoasa mereu
2. sa iubesc si sa fiu iubita
3. sa nu existe mafiotii si oameni dinastia
Observ ca multi au enumerat dorinte ce tin, in mare parte, de ei si de puterile lor. De ce?
Am o singura dorinta, na: capitularea capitalismului.
Restul cu: sa nu mai fie oameni tristi, sa nu mai avem boli sunt deja clisee anoste.
''mi-as dori ca niciun parinte sa nu prinda ziua in care sa-si vada copilul trist''
Lory, sa inteleg ca tu vrei sa moara toti parintii cand sunt copiii inca in fasa?
1. Ce'mi doresc cel mai mult e sa fiu iubita mereu la fel astfel incat si eu sa pot darui la randu'mi iubire
2. Sa traiesc intr'o lume civilizata
3. Sa urc pe cel mai inalt munte si sa tip cat ma tin plamanii ca sunt fericita ca sunt OM!
1.Sa fiu eu, familia si prietenii mei sanatosi
2.Sa fiu iubita xD
3.Sa devin o avocata de succes =)
Eu mi as dori sa fiu sirena si sa am puterea lu cleo din h2o si sa imi aflu parola la yahoo.
1.Educatia in scoli sa fie corecta si folositoare.
2.Sa se schimbe guvernul.
3.Sa dispara romii (tiganii).
raluca0306 întreabă:
ManutzuWolfy întreabă:
beatleman întreabă: