| MadaTeIntreaba a întrebat:

Daca te-ai duce pentru o zi de capul tau prin lume, unde te-ai opri?

Răspuns Câştigător
| Cedry2k1995 a răspuns:

Daca as avea bani... m-as duce in siberia mi-as face o cabana mare. si in camera aia mare cu semineubig grin sa am niste fotolii si o masuta si blana aia de urs la picioare. si apoi mias aduce toti prietenii cu mine si am face un show maree sa nu ne f*ta nimeni la cap k e muzica prea tare si am avea iarba si bautura. trabucuri laughing si as angaja niste chelneri care aia sa nu bea sa ne poata supraveghealaughing k daca bem prea mult sa nu se intample cvlaughing si apoi am iesi la o plimbare prin padure cu snowmobilele laughing si apoi inghetati de frig am intra toti baieti si fete in jacuzzi-ul ala mare laughing si iar neam distra. fiecare cu prietena lui sa fimtongue.big grin am mai multe idei in cap laughing) dar trebuie sa ma duc sa manancbig grin...

19 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Viva Las Vegas happy

| iEmonel a răspuns:

Oriunde sa mananc.

| stweety10 a răspuns:

In Franta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-as opri intr-un salon de masaj thailandez

| kapssa a răspuns:

In america cu siguranta L.A sau Las vegas :X

| MadaTeIntreaba explică (pentru stweety10):

In Paris?

| comansorin a răspuns:

Oriunde in afara de Romania preferabil in canada langa APPLE ca sa-mi iau un IPhone4Swinking

| marianaana a răspuns:

Bora Bora happy

| stweety10 a răspuns (pentru MadaTeIntreaba):

Exact acolo happy

| Zenithf a răspuns:

La poarta. laughing

| Victor979 a răspuns:

Las Vegas

| adela500 a răspuns:

In Germania

| NoNameJunior a răspuns:

In America! orice roman si-ar dori sa fie acolo! macar ei au un presedinte cu capul pe umeri, nu ca noi.eu m-as duce in America pentru ca:acolo oamenii au destui bani,este mare tara, este si frumoasa si cam atat.dar asta nu inseamna ca nu imi iubesc tara! mi-o iubesc foarte foarte mult! aici m-am nascut, aici sunt diferite obiceiuri etc.mi-ar fi cam greu sa ma despart de Romania si sa ma mut in America.chiar si pentru o zi mi-ar fi greu.am spus motivele pentru care mi-ar fi greu.

| Kayle a răspuns:

In Hawaii, pe o plaja la sezlong, cu vreo 4-5 gagici care sa-mi faca masaj. laughing

| LoveToHate a răspuns:

In Dubai

| Allix13 a răspuns:

Japonia the best country

| InvisibleGirl a răspuns:

Las Vegas, intr-un bar din Texas, sau in Laponia devil

| corolav a răspuns:

Acolo unde aş simţi că am obosit şi trebuie să mă duc să mă culc.

April
| April a răspuns:

M-as opri la capatul podului Storseisundet din Norvegia si mi-as imagina ca sunt la capatul lumii.