Am avut o placa video la fel. Este de 256 mb?
Daca da, este buna si nu prea.
Nu este o placa video care sa suporte jocurile noi, pentru ca nu este noua.
Din cate am citit pe net este o placa video putin cam veche, chiar daca este mare, deci nu suporta foarte bine jocurile mari.
Nu cred ca mai trebuie sa mentionezi ca ai si putini rami.
Incearca jocuri ca San Andreeas, nu neaparat pentru distractie, dar daca iti merge San Andreeas, stii ca urmatoarele jocuri pe care le vei incerca trebuie sa aiba cam aceiasi grafica, poate putin marita.
Ok, iti dau o lista de jocuri, cateva de care imi aduca aminte:
1. Gta, toate.
2. Gothic 1 si 2, nu stiu sigur daca-ti merge 3-ul.
3. Guily Gear.
4. Splinter cell pantora tomorrow si incearca si chaos theory (mie imi merge pe o placa ati radeon xpress 200 seris, este incorporata nu pusa de mine, si are 64 mb, dar am 2gb ram)
5. Brother in Arms Road To Hill 30
6. Fable 1
7. Hitman 1, 2 si 3
8. Stolen
9. Combat arms si Artic combat (fps-uri online)
10. Sniper Elite
11. Tomb Raider Anniversary
12. Collin 2005 (rally, nu stiu daca asta e numele full dar il gasesti)
13. Call Of Duty 1, 2 si nu stiu daca-ti merge si 3-ul.
14. Fifa, de la primul fifa pana la fifa 08 inclusiv
15. Cs 1.6
16. Dinasty Warrior 4 cred, nu stiu sigur daca-ti merge dar merita sa incerci
17. Sims 2
18. Call Of Juarez 1
19. Fahrenheit: Indigo Prophercy (foarte bun dar nu stiu daca asa se scrie)
20. Killing Floor
21. Painkiller
22. Nfs Most Wanted, Pro Street (nu stiu sigur) si... Underground 2.
23. Max Payne 2
24. Minecraft dar nu stiu sigur daca-ti merge cu ramii pe care-i ai.
25. Battlefield 2
Cam astea-mi vin acum imi minte, chiar nu prea am idei asa noaptea.
Uite-ti dau si cateva mmorpg-uri care sunt cat de cat degente, unele bune altele foarte bune, si care ar trebui sa-ti mearga:
1. Metin 2 (Nu imi place dar iti merge, asa ca...)
2. Fiesta Online
3. Grand Chase
4. Grand Fantasia
5. Mapple Story
6. Fiesta Online
7. Runes Of Magic
Scuze dar doar atat imi vine-n cap la ora asta.
Procesorul este bunicel, ramul nu prea.
Daca-mi spui si ce placa video ai, poate o sa-ti dau cateva.
Da, Pfoa. cel mai tare joc, cred ca aproape ai gandit cand l-ai scris.
Doom wolfestein 3d heretic duke nukem 3d stunt the secret of monkey island disciples SimCity2000 prince of persia(primul ala din 89')
Eh. fii serios, PoP 3 merge si tu imi spui ala din 89'? Tha' fac/
Ba, jocurile merg jucate(chiar si acum sunt inca jucabile) dar sa fim seriosi... pe un fx5200 ce vrei sa joci?! Acuma daca joaca si el niste jocuri clasice, nu poate decat sa-i faca bine, in introduce in lumea gaming ului mai usor, si poate o sa isi ia si el un pc mai bun. -.- ba, deci vb serios si un procesor grafic integrat mere mai bine ( mai ales acum ca sunt si apu urile astea). Oricum recomand sa-si ia un pc nou. (asta-i veteran de razboi :X )
Iti spun niste jocuri foarte bune:Age of empires 2, Gta 3, Red alert 2, Age of mythology, poate Civ 4, gta Sa, orice fifa pana la fifa 08(adica fara el).nfs care au aparut pana prin 2007 in concluzie cam toate jocurile aparute pana prin 2006-2007. Sper ca te-am ajutat.
Oups tu ai pus intrebarea, credeam cai alt bagacios, deci am gresit formularea de mai sus ( am dato la persoana a 3 ea inloc de a doua )
Dupa ce ca ai un PC de toata jena, mai ai si ciocu` mare. Ti-as zice sa joci GTA IV, Battlefield 3, dar iti bubuie râșnița in pana mea.