Hai invata sa treci peste, viata nu e o poveste.Cand destinu`ti joaca feste, nu trebuie sa plangi, zambeste!
Daca le dai prea mult atentie esti o zdreanta, ia atitudine fetito si scuipa`i in fatawinking
Lacrimi nu o sa mai curga pe obrazul meu. da-i in mortii masii pe cei care mi-au vrut rau! `
Ce te-ai gandit ca indiferenta ta ma doare? ha`?! nu te-ai gandit. pentru.` mine mai existi oare?
Face pe inabordabila, e un Joc ce`l face des, Si isi joaca bine Rolul, inocenta, chip pervers.
Accepta`te pe tine fara masca. Falsitatea celorlalti nu o sa te mai raneasca.
Sa taci cand vorbesc eu! Nu`mi place sa minti atat timp cat mint si eu`! Nu`mi place sa imi spui [pa!] Nu uita - asta e replica mea!
Am greșit... Știu frate da nu mai am ce să fac Și ce vină am eu că n.am știut cum ești, de fapt?
Da arma cea mai buna este ingora, taci si vezi-ti de viata ta, tu ai auzit vreodata ca roata se intoarce si orice fapta este platita o sa vezi, mai devreme sau mai tarziu, indiferenta ucide cel mai mult, stiu ca experimentez ignorantza si indiferenta de ani de zile si am vazut reactia e nasoala, poate te vei bucura cand vei auzi ca a dat de draq.
Status-urile pe facebook si messenger sunt un semn de slabiciune/lasitate. Succes
Sunt de acord cu tine!
Carolinee întreabă:
Kornelia33 întreabă: