Hai invata sa treci peste, viata nu e o poveste.Cand destinu`ti joaca feste, nu trebuie sa plangi, zambeste!
Daca le dai prea mult atentie esti o zdreanta, ia atitudine fetito si scuipa`i in fatawinking
Lacrimi nu o sa mai curga pe obrazul meu. da-i in mortii masii pe cei care mi-au vrut rau! `
Ce te-ai gandit ca indiferenta ta ma doare? ha`?! nu te-ai gandit. pentru.` mine mai existi oare?
Face pe inabordabila, e un Joc ce`l face des, Si isi joaca bine Rolul, inocenta, chip pervers.
Accepta`te pe tine fara masca. Falsitatea celorlalti nu o sa te mai raneasca.
Sa taci cand vorbesc eu! Nu`mi place sa minti atat timp cat mint si eu`! Nu`mi place sa imi spui [pa!] Nu uita - asta e replica mea!
Am greșit... Știu frate da nu mai am ce să fac Și ce vină am eu că n.am știut cum ești, de fapt?
Status-urile pe facebook si messenger sunt un semn de slabiciune/lasitate. Succes
Da arma cea mai buna este ingora, taci si vezi-ti de viata ta, tu ai auzit vreodata ca roata se intoarce si orice fapta este platita o sa vezi, mai devreme sau mai tarziu, indiferenta ucide cel mai mult, stiu ca experimentez ignorantza si indiferenta de ani de zile si am vazut reactia e nasoala, poate te vei bucura cand vei auzi ca a dat de draq.
Carolinee întreabă:
Kornelia33 întreabă: