Sunt glume inspirate din realitate. O femeie are debitul verbal mult mai mare decât al bărbatului, asta e testat științific. O femeie obișnuită rostește, în medie, pe zi, circa 20000 de cuvinte, de 3 ori mai mult decât un bărbat.
Referitor la a doua glumă, femeile sunt mai slabe din punct de vedere fizic decât bărbații (în genere, că deja sexele bipolare se răspândesc prin progresie geometrică).
Era mai bine atunci, din punctul ăsta de vedere și din multe altele. Astăzi, trebuie să fii atent la fiecare vorbă pe care o scoți pe gură, ca să nu superi nu știu ce minoritate sau entitate, să nu jignești credințele cuiva sau părerile. Am devenit o societate de mămăligi ofticoase, care nu mai suportă o părere decât dacă e formulată în nu știu ce fel cât mai puțin ofensator și cu pudoare. Niște cârpe penibile care nu mai suntem în stare să privim adevărul în ochi, așa cum e el, pledând la obligativitatea cosmetizării acestuia. Am mai spus că am devenit niște mămăligi?
Nu înţeleg de ce te referi doar la acea societate? Exista atunci concepţia că bărbatul este cel puternic, cel viril, cel potent, că e singurul capabil de a face ceva. Mai puţin copii. Ăsta era rolul femeilor. Singurul...
Nici contemporanii noştri nu sunt mai presus. Nu vei vedea prea curând o femeie preşedinte sau conducătoare a nu ştiu cărei companii mari. Există anumite prejudecăţi. Da... încă există.
Vai, dar câte funde meriţi bunule domn. Păcat că meriţi atât de multe, încât eu am prea puţine, doar una...