| Scherlit a întrebat:

De ce pe acest site sunt atat de multi oameni cel putin redusi mintal ce au ocupatii dea dreptul ...pagane? Ce va intereseaza pe voi in ce cred altii? Plus ca toata lumea are ceva ce nu ii convine la religia lor dar putini au curajul sa spuna ca au renuntat la ea.Deci ce treaba aveti voi cu oameni? (gusturile se accepta nu se descuta )

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Dc? Hehe, simplu, un raspuns care nu iti v-a raspunde la intrebare.
Pt ca asa e omul.
Gelos, invidios, credul si in mai multe feluri.Nu are curajul sa spuna daca este ceva rau ceea ce a facut, insa normal ca el critica.
Daca ei cred in Dumnezeu vor sa-i faca pe toti sa creada in El, daca cred in Alah, la fel, eu cred in Dumnezeu, dar nu ma iau la cearta cu un ateu sa il fac si pe el sa creada.
Am invatat asta acum ceva timp, si de la o persoana de incredere. De la mine. Am fost si eu la fel ca ceilalti "redusi mintal", m-am trezit la timp.
Dar uite ceva ce nu prea se mentioneaza. Am spus ca asa este omul. Corect, dar... Fa diferenta intre certurile dintre religii din afara si intre certurile intre religii din tara.
Majoritatea romanilor sunt lipsiti de educatie, si nu este vorba numai de tigani, cand cineva spune ca suntem lipsiti de educatie zicem repede "tiganii suntem de vina", fara sa ne uitam si la noi, asta ma face sa dispretuiesc cateodata lumea.
Sa nu mai vb de mine care sunt pacatos pana la cer si pana sub pamant, injur, mint, dar sunt constient de ele si incerc sa le controlez.
Deci, ca sa dau un raspuns mai simplu, este vorba de civilizatie, de cum am fost crescuti, prea putini sunt in tara asta care nu au educatia necesara, si care nu accepta unele lucruri pe care altii le accepta. Nu dau exemple pentru ca ai vazut destule pe TPU...

13 răspunsuri:
| asbif a răspuns:

Pentru ca asa este romanu ce sa ii faci.

| Scherlit explică (pentru MenInShadow):

Multumesc pentru sustinere, apropo,, tiganii suntem de vina ", e interesant conceptul(gramatical)

| MenInShadow a răspuns (pentru Scherlit):

Cp...
E o gresealalaughing Dar o greseala buna. Un om violent, care injura, isi bate joc de oameni etc, caruia i se spune "Ce tigan esti" se apara imediat "Nu sunt tigan!".
Pe dinafara nu, dar pe dinauntru da, si nu vreau sa jignesc pe vreun rom aici, nu am nimic cu ei, ma refer doar la acei tigani, stii tu care, cei pe care nu-i suporta nimeni.
Nu cred ca e cineva in Romania care sa nu fi cunoscut un rom/tigan cu care ti-e mai mare dragu sa stai de vorba pentru ca este civilizat stie sa vb si sa se comporte...
Si uite ca dintr-o simpla greseala am mai scris ditamai textulaughing

| MenInShadow a răspuns (pentru Scherlit):

Cp...
E o gresealalaughing Dar o greseala buna. Un om violent, care injura, isi bate joc de oameni etc, caruia i se spune "Ce tigan esti" se apara imediat "Nu sunt tigan!".
Pe dinafara nu, dar pe dinauntru da, si nu vreau sa jignesc pe vreun rom aici, nu am nimic cu ei, ma refer doar la acei tigani, stii tu care, cei pe care nu-i suporta nimeni.
Nu cred ca e cineva in Romania care sa nu fi cunoscut un rom/tigan cu care ti-e mai mare dragu sa stai de vorba pentru ca este civilizat stie sa vb si sa se comporte...
Si uite ca dintr-o simpla greseala am mai scris ditamai textulaughing
Scuze daca l-am mai trimis odata, internetu prost seara...

| Leocerba a răspuns:

Scherlite, vorbind fluent si scriind cat de cat corect la Arta si Cultura, vei avea, totusi, mai multe sanse ca intrebarea ta sa-ti fie luata in serios.
Desi mi-e greu sa fac abstractie de felul in care ai formulat tu intrebarea, ma gandesc ca asa cum eu incerc sa te conving sa scrii corect, tot asa la categoria aia-Religie unii incearca sa le "indrepte" altora conceptiile, fiind siguri, in sinea lor, ca ei detin adevarul.
Jalnic si un pic amuzant, nu?

| Scherlit explică (pentru Leocerba):

Daca tu ai timp sa te cacai si sa cauti prin dictionare bine dar eu vreau sa termin mai rapid si apropo eu ma exprim mai direct...

| Leocerba a răspuns (pentru Scherlit):

Zi asa, fratele meu!
Cea mai directa metoda sa termini rapid este sa-ti dai Logout... ca tot iti place tie "direct" raised eyebrows
Pă bune.

| Scherlit explică (pentru Leocerba):

Vai ce sa zic ce smecher esti ai sa apari si in ziar cu sarcasmul asta de invidiat ...gay retardat credul etc.( nu meriti osteneala)

NOname
| NOname a răspuns (pentru Scherlit):

Scherlit, ai grijă cum vorbești!
Leopardon este o utilizatoare respectabilă a acestei comunități și un om de nota zece. Plus, a avut dreptate în tot ceea ce a spus.
În locul tău aș pleca capul și mi-aș cere scuze. Chiar ai depășit aici toate limitele bunului simț.

| Leocerba a răspuns (pentru NOname):

Noname, gestul tau este minunat dar de ce negi ce spune Scherlit? ai dovezi ca nu-s credula? macar putin, retardata? ca nu-s gay? poti dovedi ca n-am aparut deja in ziare?
Din punctul meu de vedere, Scherlit m-a ginit!
Zau asa.In plus, situatia a luat o intorsatura foarte amuzanta.

NOname
| NOname a răspuns (pentru Leocerba):

Înc-o dată ai demonstrat ceea ce am spus mai sus - ești un om minunat: bun, iertător, inteligent și, pe deasupra, plin de umor. Respectele mele, Leo.
S-o lăsăm pe Scherlit cu amărăciunile ei. Când va crește mai mare, sunt șanse să și înțeleagă ceea ce s-a întâmplat aici.

| Leocerba a răspuns (pentru MenInShadow):

Scherlite, sper ca nu crezi tot ce zice Noname, ea incearca sa ma scoata mai catolica decat Papa dar mi-e prietena blushing deci prea subiectiva.
Zic s-o lasam asa, in coada de peste...

NOname
| NOname a răspuns (pentru Leocerba):

Eeeeeee... Shhhhhhhhh...