Chuck Norris (n. 10 martie 1940 Ryan, Oklahoma, SUA) este un actor, expert în arte marțiale și personalitate media american. După ce a servit în Forțele Aeriene americane, el a devenit un foarte popular expert în arte marțiale și și-a fondat propria școală numită Chun Kuk Do. A început să devină cunoscut de prin anii '60, iar ulterior a jucat în filme cu Bruce Lee, după care au urmat și alte filme importante. El este un devotat conservator și creștin scriind câteva cărți pe tema creștinismului.
Chuck Norris a fost primul actor american (nativ) provenit din artele martiale si cel care a introdus practic pe piata filmele de actiune de serie B atat de iubite si astazi de publicul de masa. Datorita acestor fapte normal ca s-au nascut de-a lungul timpului diverse legende, totul culminand in 2005 cu aparitia pe internet a unor ''facts-uri'' cu el, glume hiperbolice care au fost gustate de public si au atins un cult following.
Corect mi-e frica sa nu iau bataie de la el.
las' ca nu te bate nimeni, e doar o prostie,
Nu cred ca ma poate prinde.
A jucat in filme bune si probabil de aia oricum pe el nu il deranjeaza din cate stiu eu a fost invitat la o emisiune care spunea singur glume pe seama lui.
Pai nu mai trebuie sa rada si oamenii?
Mai fac si ei caterinca....pe seama lui.
MihaiAndronic întreabă: