| AntoniaOrman a întrebat:

De ce toata lumea il iubeste pe Chuck Norris? Care e treaba cu el? De ce toata lumea spune ca e cel mai tare? Mie nu mi se pare ceva special.Doar un mos de 70 de ani. :/ La cum sunt unii oameni de pe aici cred ca o sa spuna ca ma va musca de nas.

Răspuns Câştigător
| AnnaFills a răspuns:

Chuck Norris (n. 10 martie 1940 Ryan, Oklahoma, SUA) este un actor, expert în arte marțiale și personalitate media american. După ce a servit în Forțele Aeriene americane, el a devenit un foarte popular expert în arte marțiale și și-a fondat propria școală numită Chun Kuk Do. A început să devină cunoscut de prin anii '60, iar ulterior a jucat în filme cu Bruce Lee, după care au urmat și alte filme importante. El este un devotat conservator și creștin scriind câteva cărți pe tema creștinismului.

9 răspunsuri:
| Binedacăvrei a răspuns:

De mere.

| CatEyes28 a răspuns:

Pai nu mai trebuie sa rada si oamenii? laughing
Mai fac si ei caterinca....pe seama lui.winking

| AAALEXAAANDRUUUUU a răspuns:

A jucat in filme bune si probabil de aia oricum pe el nu il deranjeaza din cate stiu eu a fost invitat la o emisiune care spunea singur glume pe seama lui.

| IAliveInHell a răspuns:

Tare ii la el ca are 70 de ani si inca are abdomen laughing

| TheAce a răspuns:

Chuck Norris a fost primul actor american (nativ) provenit din artele martiale si cel care a introdus practic pe piata filmele de actiune de serie B atat de iubite si astazi de publicul de masa. Datorita acestor fapte normal ca s-au nascut de-a lungul timpului diverse legende, totul culminand in 2005 cu aparitia pe internet a unor ''facts-uri'' cu el, glume hiperbolice care au fost gustate de public si au atins un cult following.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu Chuck Norris te musca de nas.
Nasul il musca pe Chuck Norris.

| ThePinkPant3r a răspuns (pentru IAliveInHell):

Corect mi-e frica sa nu iau bataie de la el. laughing

| AntoniaOrman explică (pentru ThePinkPant3r):

straight face las' ca nu te bate nimeni, e doar o prostie, laughing

| ThePinkPant3r a răspuns (pentru AntoniaOrman):

Nu cred ca ma poate prinde. laughing

Întrebări similare