anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Din punctul vostru de vedere, deci, pur subiectiv, va plac mai mult operele de arta in culoare/colorate, sau cele alb-negru? Ma refer la desene/schite/picturi/etc.
Daca spuneti ca ceea ce conteaza cel mai mult este ideea redata, cate lucrari colorate v-au placut si cate alb-negru? (aproximativ, nu va cer sa le numarati )
Va multumesc.

Răspuns Câştigător
| umbrax a răspuns:

Ce sa zic prefer mai mult operele de arta in culoare... cum a spus si tizu culorile transmit emotie... dar si cele in alb-negru daca stii cum sa le privesti iti transmit la fel de multa emotie la fel ca si cele pictate color. oricum mie imi plac si cele in culoare si cele alb-negru asta e parerea mea

15 răspunsuri:
| nightwish12356798 a răspuns:

Din punctul meu de vedere arta in culoare e mult mai expresiva fata de cea alb-negru. Culorile iti transmit emotie, liniste, etc... Uite sa-ti dau un exemplu: sa zivem ca vrei sa vezi un film popular ( din 2014) ai prefera alb- negru sau color?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru nightwish12356798):

Hmm... film popular? Nu prea inteleg... Ai putea dezvolta putin ideea?
Eu, de exemplu - am vizionat filme cu Louis de Funes sau altele, care desi erau alb-negru, mi-au placut foarte mult si m-au deranjat abia la inceput, dar apoi m-am obisnuit fara probleme.

Răspuns utilizator avertizat
| Dy2000 a răspuns:

Alb-negru, dupa parerea mea.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Culorile sunt inutile

| onysya a răspuns:

Eu cand desenez le las doar schite.Mi se pare ca dupa ce sunt colorate isi mai pierd din frumusete, dar asta e doar opinia mea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru onysya):

Interesant punct de vedere. Si eu tind sa cred la fel.

| JulyanneFromWishBand a răspuns:

Sincer,preferatele mele sunt cele facute in creion, adica alb-negru.Insa nu pot nega faptul ca exista unele picturi colorate ce mi-au facut cu ochiul.

| Mayar a răspuns:

Deci normal ca pe cele colorate le prefer mai mult. Dar cele alb negru sunt mult ma igrele, cel putin mie asa mi se par. Imi plac cele colorate, dar le admire pe cele alb-negru - sunt mult mai dificil de realizat

| SilviaStefan a răspuns:

Imi plac cele colorate

| Lunara a răspuns:

Pe mine ma fascineaza mai mult cele alb-negru. Intr-adevar, culorile transmit emotii puternice la randul lor insa o imagi e alb-negru lasa pentru mintea fiecarui privitor o portita pentru a vedea lucrurile in felul propriu, a le atribui o insemnatate si emotii proprii pe langa cele transmise de componentele imaginii.
Se spune ca eleganta consta in ceea ce nu exista; la o vaza nu ii folosim forma, culoarea... ci golul dinauntru este cel care o face utila, unica. La fel cred si despre tablouri, imagini... lipsa culorii este cea care trezeste mai multa fantezie, imaginatie.

| JustaLittle a răspuns:

Mie imi plac mai mult cele alb-negru pentru ca eu cred ca abia ele sunt 'colorate cu adevarat'...stiu,suna ciudat.Dar ele lasa la imaginatia celui ce priveste sa se joace cu culorile.Bineinteles,nu oricine poate face acest lucru

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru JustaLittle):

Interesant punct de vedere.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Lunara):

Multumesc pentru acest raspuns complex si complet.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cele colorate exprima mult mai multa energie dar si imperfectiunea tot o data, mno prefer alb-negru, grafica mi-a placut intotdeauna, ma reprezinta.