anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Doar El&Ea

El şi ea s-au întâlnit într-un punct dintr-un anumit loc, atunci când s-au văzut ochii lui nu au mai putu să stea liniştiţi să nu mai vorbim de inimă, care bătea nebuneşte iar în suflet o căldură emana, era doar focul dragostei ce începea să ardă tot mai tare. Cuvintele abia ce ieşiau şi tot mai mult imi venea pe buze acel cuvant te iubesccc, iar ea când a auzit aceasta ea era cea mai fericită, şi dintr-o dată zîmbetul i-a apărut pe buze şi o roşeaţă pe obraji, DAR s-a auzit dintr-o dată o frază eşti EŞTI CEA MAI FRUMOASĂ, baiatul din nou a prins curaj chiar dacă genunchi îi tremurau şi încă nu se putea stăpâni de emoţi, cea a simţit acea fată? simplu numai sentimente de iubire. (de Nedelcu David), cred ca ati trecut si voi prin asta ce ar fi sa povestiti asta aici tongue

7 răspunsuri:
| Vali0n a răspuns:

Poi eu am patit-o cu o fata. de cand am vazut-o a inceput sa-mi bata inima pentru ea da de cate ori vroiam sa-i spun ca o plac nu aveam curajul si cand eram singuri si vroiam sa-i zic intra cineva in clasa eu inca simt pentru ea sentimente de iubire si nu o sa ma las pana nu o cuceresc tonguetongue Funda happy

| rutanklan a răspuns:

Vai ce frumos si romantic...

| Hash001 a răspuns (pentru rutanklan):

The irony is strong with this one.

| rutanklan a răspuns (pentru Hash001):

rolling on the floor))))))))))) ai uitat sa zici chhhhhhhhhhhhh, chhhhhhhhhhhhhhh, chhhhhhhhhhhh

| Hash001 a răspuns (pentru rutanklan):

laughing da

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Cine nu trece prin asa ceva nu simte viata!

| Daavidd a răspuns:

>P