No bine draga! Si eu am 17 ani si eu mi-am pus problema (desi nu chiar asa) raului in lume. Ca s-a schimbat lumea in rau, s-a prostit, e mai indiferenta etc. Partea buna ca aceasta dezamagire trece. Da, bineinteles ca trece! Ca ti-ai pus problemele aste in creieras inseamna ca esti profund si ca vezi lumea prin ochi... -chiar daca sunt pesimisti - obiectivi. Da, se fura, exista incultura, prostia e promovata. Da, nu doar la noi! Eu cum stiu germana ma tot uitam pe RTL-u nemtesc. Draga, emisiuni ca la noi! Iubiri interzise, secrete, cum vrei sa le spui - si acolo exista. Si acolo exista pitipoance si acolo exista Becali si, da, si acolo sunt promovati. De americani nici nu mai vorbesc! Ce-i de facut? Lasa starea astea de dezamagire! Incearca sa te schimibi tu pe tine. Sa nu privesti lumea superficial, sa nu iti faci despre o persoana pareri pripite si nejustificate, sa fi amabil cu oricine, sa citesti si sa te documentezi. NU citi ziare! Informeaza-te. Citeste istorie, politica, ca sa analizezi TU peripetiile prin care trece politica din Romania. Uite, iti recomand o carte: Jurnalul lui Anne Frank. Ma gandesc ca esti baiat da sa nu-ti fie frica de jurnalul scris de o fata, bine? Pe mine m-a schimbat cartea asta! Si ce-ar fi daca ai lasa rap-ul asta romanesc? http://www.youtube.com/watch?v=DCkbfyk6XGc Nu cred ca am spus tot ce am de spus asa ca daca vrei da-mi id-u sa mai vorbim. Tare interesant mai esti.
Îţi zic din start că mereu a fost aşa.
Tu chiar crezi că înainte era mai bine? Şi în anii '80 spre exemplu erau diverse lucruri considerate scandaloase, ciudate etc. La fel şi în anii '90,'50 etc.
Lumea e într-o continuă schimbare,mişcare, evoluţie, e normal să nu mai fie în prezent cum era în trecut, pentru că acum suntem în prezent nu în trecut, timpul nu stă în loc.
Mai sunt putini oameni care isi pun problema asta. Spiritul de lupta mai exista la prea putini, cultura aproape ca a dispartut.Manelistii si fitele domina acum.Romaniilor le place fumul de mici, berea si manelele.Mai mult de jumatate din oamenii pe care ii cunosti se uita lung la tine daca le spui ca nu asculti Inna.In tara asta jumatate sunt inculti, un sfert prea saraci ca sa poata sa-si inceapa sau continue studiile iar restul se zbat sa faca ceva adevarat, ceva folositor.Eu personal am principii, am oameni de calitate in jurul meu si inca lupt sa schimb ceva.Pana la urma speranta moare ultima iar eu una inca sper ca oamenii sa se trezeasca la realitate.
Am 14 ani.Vad cum tara asta se duce de rapa, cum incompetenti si hoti ajung la putere.Niciunu nu-i bun, niciunu! Toti vor sa fure, iar apoi manipuleaza oamenii amarati cu fel de fel de "cadouri" in prag de alegeri.Nu mai avem valorii, sportul singurul care ne face renumiti nu il sponsorizeaza nimeni de la putere! Am vazut cum ne-au pacalit pe fata cu sinuciderea lui Nastase, ce-au facut? Ne-au manipulat! Toti astia de la teliziuni ne mint in fata! Ponta si Crin Antonescu ne promit o "lume mai buna" de fapt nu vor decat sa ne fure si ei, altfel faceau ceva bun in tara asta pana acum.Nu spun, Basescu a facut si el mult rau, insa puterea nu e numai in mana lui, toti cei din parlament, toti lucreaza impreuna, pentru ridica Romania asta din rahat, dar ei ce fac adorm prin parlament si stau pe laptopuri.Mai vezi asa ceva undeva? In loc sa se promoveze educatia, se promoveaza Sanzi si Tonciu. Spitalele nu mai zic, gandaci si microbi te imbolnavesti doar stand in spitale iar doctori ce fac iti iau bani cu nemiluita, macar daca s'ar face ceva.Austrazile le vezi in 3000.Autostrada Bucuresti Ploiesti care e de 5-60 km e inceputa de mai bine de 2 ani, si inca nimic.Bani rispiti! Noi dam cel mai mult pe km autostrazi si tot nu s-a facut ceva.Autostrada pana la Constanta e inceputa din 2000 si s-a terminat? NU.Iar cea de la Pitesti care e singura terminata nu e asezata bine, se fac gropi.Halal tara!
Ai mare dreptate..si inca n-ai vazut nimic...sa vezi peste cativa ani ce scarbit o sa fi
Duduc întreabă: