Si de-astea citesti? It's gettin' interesting.
Eh, dracu, dar caracterizarea e atât de evidentă și cartea atât de cunoscută, încât trebuie să știi. Am citit vreo 15 pagini din ea, totuși, când cotrobăiam într-o librărie. E lejereanu, dacă ai citi ceva într-o după-amiază searbădă, în care n-ai chef să-ți pui creierul la lucru, e alegerea perfectă.
Dude...cunoscut e Coelho, ce stii tu cum merge piata! Sau patachina aia care a scris 50 Shades of Grey, EL James parca.
Am descarcat-o acum ceva timp, ca am nimerit pe Scribd cartile lui Page si le-am luat in sarje.Ideea nu pare rea, originala mai mult ca sigur este, dar fara recomandari, nici mort nu citesc francezi.Decat daca sunt bufnite batrane, titrate.Ca si-asa e cu francezi...nu stii de unde fac rost de "In Cautarea Timpului Pierdut" free-of-charge...adica,ya' know, PDF?
Nici mie nu-mi plac franțujii. Mă târăsc de o săptămână cu Moș Goriot al lui Balzac, dar nu intră, ca Republica Moldova în UE. Mai am 30 de pagini din 300, poate le-oi da gata în seara asta, nu de alta, dar mi-e rușine să las un roman de 300 de amărâte de pagini neterminat. Plus că e Balzac, dă-l în piersica mă-si de milog supraestimat. Ăsta a bătut toată viața pe la ușile saloanelor pariziene, dar era un amator fără prestanță și nu-l băga nimeni în seamă. D-aia a scris cu atâta sete, toată viața, numai despre asta. Nu am citit francez de care să zic: "uite, mă, ăsta e!"
Du-te la anticariat și cumpără tot ciclul, chitră. Am văzut cu 2 lei volumul, la ExLibris, în București. Pe bere dai banii. Sau bibliotecă.