| Wwwx a întrebat:

Era odată o carte cu un tip care se hotărăște să nu mai gândească, sau ceva de genul. Știe cineva cum se numește? Nu pot da mai multe detalii despre ea, căci am văzut-o doar fugitiv la un moment dat pe un site.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Martin Page - M-am hotărât să devin prost.

4 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns (pentru anonim_4396):

Si de-astea citesti? It's gettin' interesting.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Dumnezău):

Eh, dracu, dar caracterizarea e atât de evidentă și cartea atât de cunoscută, încât trebuie să știi. Am citit vreo 15 pagini din ea, totuși, când cotrobăiam într-o librărie. E lejereanu, dacă ai citi ceva într-o după-amiază searbădă, în care n-ai chef să-ți pui creierul la lucru, e alegerea perfectă.

| Dumnezău a răspuns (pentru anonim_4396):

Dude...cunoscut e Coelho, ce stii tu cum merge piata! Sau patachina aia care a scris 50 Shades of Grey, EL James parca.

Am descarcat-o acum ceva timp, ca am nimerit pe Scribd cartile lui Page si le-am luat in sarje.Ideea nu pare rea, originala mai mult ca sigur este, dar fara recomandari, nici mort nu citesc francezi.Decat daca sunt bufnite batrane, titrate.Ca si-asa e cu francezi...nu stii de unde fac rost de "In Cautarea Timpului Pierdut" free-of-charge...adica,ya' know, PDF? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Dumnezău):

Nici mie nu-mi plac franțujii. Mă târăsc de o săptămână cu Moș Goriot al lui Balzac, dar nu intră, ca Republica Moldova în UE. Mai am 30 de pagini din 300, poate le-oi da gata în seara asta, nu de alta, dar mi-e rușine să las un roman de 300 de amărâte de pagini neterminat. Plus că e Balzac, dă-l în piersica mă-si de milog supraestimat. Ăsta a bătut toată viața pe la ușile saloanelor pariziene, dar era un amator fără prestanță și nu-l băga nimeni în seamă. D-aia a scris cu atâta sete, toată viața, numai despre asta. Nu am citit francez de care să zic: "uite, mă, ăsta e!"

Du-te la anticariat și cumpără tot ciclul, chitră. Am văzut cu 2 lei volumul, la ExLibris, în București. Pe bere dai banii.laughing Sau bibliotecă.