Sfântă mamă a lui Mozart...care e întrebarea?
Și de ce ai ales categoria artă/cultură?
Super horror! de pe ce site l-ai luat? Incearca si pe,, sceptrul realitatii", sunt super!
Spectrulrealitatii.com sunt super povestile de acolo. Curyosu, daca tu ai facut-o zi, e reala? Sa stiu daca dorm sau nu la noapte
Eu am luat-o de p eun site. Iar un baiat a rasp aici si a zis ca e al lui si de-asta am intrebat daca e reala
Mda...interesant. Dar care e intrebarea? si oricum nu e chiar atat de horror. Daca avea videoclip era altceva
Doamne,COMPLET FARA CREDINTA IN DUMNZEU! In fiecare poveste, niciodata nimeni nu pomeneste despre rugaciune! Vreti sa va spun o poveste? Era odata un om care a mers in padure. Dintr-o data acesta vazuse un om spanzurat.Un urlat puternic se auzi si cel rau incepuse sa fuga dupa el spunandu-i ca il omoara.Omul vru sa tipe, dar cel rau il ragusise.Atunci,spuse in gand TATAL NOSTRU.Cel rau nu mai avu putere.Omul continua sa se roage cu voce tare.Pe loc, cel rau disparu...Asta mai zic eu poveste, sincer m-a speriat cand am auzit-o, asta da dovada de un om cu credinta!
LisaJulie întreabă: