Si eu sunt tot la fel ca tine, dar imi plac cartile sf.Cum ar fi:atlasul de smarald-john stephens, seria de carti; dincolo de padurea intunecata-paul stewart and chriss ridell(are si desene), in cazul in care iti plac romanele istorice ti-as recomanda seria de carti:regii blestemati(o sa-ti trebuiasca la scoala).
In caz ca te intrebai sunt un,, soarece de biblioteca". funda?
1.Jules Verne
2.Singur pe lume(Hector Malot)
3.Print si cersetor(Mark Twain)
4.Cei trei muschetari(Alecsandre Dumas
5. Diverse
FUNDA?
Poti citii Nu plange sub clar de luna(vol 1) si Uneori, sub clar de luna-scrise de Heather Davis,
Mai las-o moale cu fantomele" de Megan Crewe, seria "Altfel de Ingeri" de Lili St.Crow -Altfel de Ingeri(vol1)Tradari(vol2)
"Fortele Raului Absolut" de Kelley Armstrong-1)Invocarea,2)Revelatia,3)Rafuiala.Iarasi mai poti citii si seria"Cercul Secret"-Ritualul(vol1)Captiva(vol2)Puterea(vol3)este si serial, are doar un sezon. Poti citii si Morometii asa ca pentru scoala. Sper sa iti placa cartile pe care ti le.am recomandat.
Buna! :X
omul invizibil-herbert wells
baltagul-Mihail Sadoveanu
marile sperante-charles dickens (am citit`o si merita! la inceput e plictisitor da` dupa aia apare mai multa actiune)
alexandru lapsneanul-costache negruzzi (asta e nuvela)
morometii-marin preda
viata ca o prada-marin preda
Eu iti recomand carti scrise de Maureen Johnson, in special 'Fata si marea'.
Sper sa-ti placa!
Cişmigiu & company, de Grigore Băjenaru, şi Venus cocktail, de Rodica Padina.
Bună! Intră pe http://lecturirecenzate.ro/ În josul paginii sunt lecturile recomandate, pe clase. Vacanță plăcută!
cristina1998i întreabă:
dragutza întreabă: