| Viviannnnnna a întrebat:

Funda la cel mai bun raspuns big grin. vreau sa citesc happy. nu sunt tocilara >:p.chiar nu prea citesc de felul meu! dar vreau ceva gen Amurg, Printesa Gheturilor sau Legiunea Blestematilor. un mic roman laughing interesant >8- ca sa iidau pe toti pe spate :X:X
P. S. am 11 ani big grin...hehe
cel mai lung raspuns are funda hypnotized si cel mai RAPID! frustrated

Răspuns Câştigător
| DarkShaodw1 a răspuns:

In primul rand, imi pare rau ca u crezi ca numai tocilarii citesc! Daca vrei un roman, inseamna ca esti pe calea cea buna!
Deci cateva sfaturi: Ai incercat Harry Potter? E exact genul care ti-ar placea tie? E bestial la orice varstawinking Apoi, alte romane frumoase, clasice sunt seriile "Ciresarii" si "La Medeleni", desi La Medeleni(in afara de primul vol), s-ar putea sa ti se para un pic greu de inteles greu de inteles. dar e foarte frumos!

7 răspunsuri:
| 2ochicaprui a răspuns:

La varsta ta, tin minte ca am citit "La Medeleni", o carte pe care cu drag as citi-o si acumhappy te va binedispunebatting eyelashes "Narnia" iarasi e frumoasahappy Sau, un roman impresionant de dragoste, e "Elevul Dima dintr-a VIIa":X Hihi.nu trebuie sa-i dai pe ceilalti pe spate, trebuie sa te incante pe tine cartea respectiva:* big hug Lectura superba>big grin

| ofataoarecare a răspuns:

Romanul adolescentului miop:-)
e frumos si o sa iti ajute la liceu prin clasa a9:-)
Succes la cititkiss

| vanny2000 a răspuns:

Si eu am 11 ani... eu citesc Romanul Adolescentului Miop de Mircea Eliade,sau, Laleaua Neagra, sunt dragute
Sper ca te-am ajutat

| TheAnnoyingRocker a răspuns:

Iti sugerez Slam de Nick Hornby! E cartea mea preferata si e geniala!

| kitty9939 a răspuns:

Salut andraandru sa stii ca si eu am 11, si m-au captivat multe carti (nici eu nu-s tocilara) daca te pasioneaza supranaturalul, iti recomand "cronicile Wardstone" sau daca iti place tema "magie" iti recomand "Harry Potter" sau cele romanesti sunt "Ciresarii", "La Medeleni" etc...
sper ca te-am ajutat

| ramona_2982 a răspuns:

Craiasa zapezii

| NaaDiii a răspuns:

Poti sa citesti jurnalul vampirilor, da are mai multe parti si e gen amurg si este si serialul pe net sau poti sa citesti jurnalul unui pusti care are doua volume(parcalaughing)...eu am citit.o si mi.a placuthappy. Sper ca te.am ajutat. spor la citithappy. Funda:devil