| Munteanu_Lavinia_V_2000 a întrebat:

Heei. As vrea o descriere pentru wattpad. Cartea mea o să fie de dragoste, personajele vor fi Harry(prințul Harry) și Sybil (Prințesa Sybil). Este urgent. Va rog frumos.

Răspuns Câştigător
| Nico23458 a răspuns:

Uite vezi? Ceva de genul, dar sa descrii puțin și personajele principale sa se știe despre cine e vorba. Nu-ți pot spune cuvânt cu cuvânt ce sa scrii pentru că nici eu nu mă pricep (de aia nu scriu) dar bineînțeles că descrierea cărții trebuie sa conțină puțin din acțiune. Ai putea, de exemplu, sa descrii o secventa random sau o replica.

8 răspunsuri:
| Nico23458 a răspuns:

Pai...eu nu scriu, dar daca vrei sa te ajut ar fi trebuit să mai dai niste detalii despre acțiune, să-l facă curios pe cititor. Nu poți descrie cartea gen "un prinț și o prințesa se îndrăgostesc și trăiesc fericiți până la adânci batraneti" că nu o să faci curios pe nimeni. Înțelegi ce vreau sa zic? Am mai citit și eu și sincer asta e ceea ce cred eu. Acum tu faci cum vrei.

| Munteanu_Lavinia_V_2000 explică (pentru Nico23458):

Pai ei doi se nasc cu un tatuaj și la vârsta de 18 ani părinții lor vor că ei să se mute împreună. Pe parcursul a câteva săptămâni ei se îndrăgostesc unul de celălalt. El, in prezenta ei se simte moale, poate să fie el însuși, iar ea se simte protejata și iubită când este cu el

Ceva de genul ăsta. Eu nu stiu ce s-a scriu la descriere și de asta am nevoie de ajutor.

| Adry05 a răspuns:

Deci tu `scrii o carte` si nu esti in stare sa-i faci o descriere de 5 randuri... Imi dau seama ce carte buna ai scris
Sa nu mai zic ca ai pretentia sa ghicim noi in stele subiectul ca sa-i facem si rezumat.

| Munteanu_Lavinia_V_2000 explică (pentru Adry05):

Nu stiu de ce te bagi tu îi nu seama. Ma doar undeva de părerea ta. Cartea pe care am scris-o are descriere dar pur și simplu nu imi place și vreau sa fie una mai bună.

P.S : Nu ma intereseaza părerile tale.

| Adry05 a răspuns (pentru Munteanu_Lavinia_V_2000):

Daca tot esti asa frustrata si nu te intereseaza parerile altora de ce ti-ai mai facut cont aici?
Nu ca nu te intereseaza parerile mele, nu suporti sa-ti fie criticata "Capodopera" ceea ce e normal avand in vedere ca ai maxim vreo 14 ani. Sper totusi sa n-ai mai mult si inca sa scrii porcarii de genul ca atunci ar fi cam grav pentru viitorul tau

Nu e treaba ta ce fac. Pot să am și 18 și tot o să scriu pe wattpad. Fiecare face ceea ce îi place.
Sunt multi adolescenți care scriu pe wattpad și au 16, 17 sau chiar mai mult de 18. Eu pur și simplu am cerut niște ajutor pentru ca nu îmi place descrierea făcută deja e mine. Dar mna, treaba ta. Crezi ce vrei

| Adry05 a răspuns (pentru Munteanu_Lavinia_V_2000):

Nu am zis ca nu pot/poti scrie, am zis de un asemenea continut de la o varsta.
Iar eu am explicat deja ce a fost gresit

Stiu asta, sper ca nu crezi ca am scris în carte " A fost odată ca nici odată ". Mai am câteva cărți care sunt chiar populare și mda.