| hey97 a întrebat:

Hei stie cineva ce biecte mai sunt folosite pentru desene :

exemplu: crayola, carbune...etc

Dati-mi cateva exemple de obiecte, va rog!

Răspuns Câştigător
| manea123 a răspuns:

Eu sunt expert si fac desene si picturi. Si ti-as recomanda sa folosesti creioane HB (fiindca faci umbre),acuarele(fiindca poti face multe chestii daca ai inspiratie), carbunele(fiindca iti iese un efect grozav), carioci(fiindca poti colora un desen printat), creioane colorate( fiindca faci un fel de umbre), cerneala(fiindca daca pui numai continutul pe o foaie poti desena cu pensula) si cam atat cred... Sper ca te-am ajutat. big grin

6 răspunsuri:
| elisa820 a răspuns:

Am vazut la o emisiune de arta ca se folosesc bureti si cu acuarelele iese un efect grozav.

| AdiZNoni a răspuns:

Depinde ce tip de desen. Sunt multe tipuri de desen de la schita profil pana la pictura. Majoritatea desenelor necesita un creion HB, creion mecanic 0.5, creion sau creion mecanic 2B pentru umbre si detalii. Si bineinteles guma. Gumele acelea cu 2 parti una pentru creion si stilou sunt cele mai bune, iar pentru stergerea unor greseli minore recomand guma de la un creion mecanic de 0.5.

| BadSirChaos a răspuns:

Carioci,acuarele,ceara(desenezi pe foaie cu lumanarea si se vede in lumina),

| Dan_Cristi_1998 a răspuns:

Depinde ce desene. Dr pentru multe tipuri de desene sunt bune creioanele ceramice si acuarelele Tempera.

| hey97 explică (pentru elisa820):

Poti sa-mi spui la ce se folosesc sau sa-mi dai un site cu acesti bureti

| elisa820 a răspuns (pentru hey97):

A fost la Art atack chestia cu bureti taiati.