| DianaC a întrebat:

Hei,TPU!
Tocmai am facut o noua poveste.Defapt am scris doar 2 capitole deocomdata. Urmeaza sa le scriu si pe urmatoarele.Astept pareriile voastre.
http://www.wattpad.com/6436007-secretul-majoretelor-prev iew

Let me know what you think about it! :)

3 răspunsuri:
| ƘƖƉʋ a răspuns:

Bună.
Foarte reușită povestea!

| dyanahanako a răspuns:

Cred ca ai nevoie de o parere critica: incearca fraze mai lungi, pentru ca nu reusesti sa descri atmosfera asa cum trebuie cu propozitii tip telegrama. parca ai redacta comentari sportive. cred ca ai o varsta frageda (13-16 ani) si cand ai sa iti recitesti povestea peste cateva luni, ai sa realizezi ca e cam stupida. probabil ca atunci cand scrii iti imaginezi totul ca pe niste secvente de film, dar cu scrierile de genul acesta, scenariu, nu o sa ai prea mult succes. sa nu te superi pe mine, asta cred eu, si vreau sa te incurajez, ca pe viitor sa realizezi ceva cu scrierile tale, si ma bucur ca ai curajul sa le impartasesti si cu altii. bravo. scrii cumva si poezii?

| DianaC explică (pentru dyanahanako):

Buna.
Multumesc foarte mult pentru sfat.Inseamna foarte mult pentru mine.Sunt bucuroasa de orice idee pe care o pot aplica pentru a imi imbunatati povestiile.Despre varsta, am 14 ani.Si sunt doar la inceput.Scriu de aproximativ 2 saptamani, dar ma pasioneaza.Cat despre poezii, ma tenteaza ideea.Dar inca nu am scris, desi am de gand.Cred ca pe viitor voi scrie si poezii.Multumesc inca o data pentru sfat.